Trailere

Nightflyers: primul trailer pentru noul proiect George R.R. Martin

Serialul Nightflyers va fi difuzat la Netflix

Bazat pe nuvela lui George R. R. Martin, actiunea din serialul Nighflyers se desfasoara in viitor, cand Planeta se apropie de distrugere. O echipa de exploratori se afla la bordul navei The Nightflyer, cea mai performanta nava spatiala din Univers. Oamenii de stiinta au misiunea de intra in contact cu lumea extraterestra pentru a afla secretul supravietuirii.

Pe masura ce echipajul se apropie de destinatie, cei de la bordul navei descopera ca The Nightflyer si capitanul acesteia, pe care nu l-au vazut niciodata, ar putea sa ii indrume catre pericol, in necunoscutul si intunecatul spatiu.

Gretchen Mol (Boardwalk Empire) interpreteaza rolul lui Dr. Agatha Matheson, Eoin Macken (The Night Shift) il interpreteaza pe Karl D’Branin, David Ajala (Fast & Furious 6) pe Roy Eris, Sam Strike (EastEnders) pe Thale, Maya Eshet (Teen Wolf) este Lommie, Angus Sampson (Fargo) – Rowan, Jodie Turner-Smith (The Last Ship) joaca rolul lui Melantha Jhirl, iar Brian F. O’Byrne (Million Dollar Baby) interpreteaza rolul lui Auggie.

Nightflyers va fi in curand disponibil pe Netflix:

Loading...

Vezi si...

2 Comments

  1. ioana auras 3 aprilie 2018 at 16:40 -  Răspunde

    sper sa fie reusit, ca altered carbon

    • Angela 4 aprilie 2018 at 15:56 -  Răspunde

      si eu 🙂 pare promitator. dar ramane sa vedem ce rezultate primim

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.