Animatie, Aventura, Familie, Special

Monsters University (2013)

Monsters-University Poster-2“ I’ve been waiting for this my whole life! I’m gonna be a scarer!

  • Regizor: Dan Scanlon
  • Actori (voce): Billy Crystal, John Goodman, Steve Buscemi, Helen Mirren, Alfred Molina, John Krasinski
  • Gen:  Aventura, Animatie, Familie
  • Premii: 2 premii, 3 nominalizari
  • Tara : SUA
  • Durata: 110 minute

Primul prequel marcat de casa de productie Pixar, poate fi de asemenea si animatia cu cea mai mare pauza de lansare de la primul episod dintr-o serie. Doisprezece anisori despart „Monsters Inc.” de „Monsters University”, dar asta nu inseamna ca interesul publicului a scazut. Se poate traduce doar printr-o alimentare permanenta de a vrea sa vezi mai mult si  o rabdare intarita. Cu o experienta infima a regizorului la capitolul animatie, prequelul ar fi putut fi un dezastru. Cumva isi pastreaza umorul anterior, personajele simpatice si cel mai important, adauga o voce care sa aduca un aport important- Helen Mirren.

monsters university

Cunoastem monstruletii care isi fac cu pasiune meseria. Colecteaza cu sarguinta tipete pentru a alimenta orasul. Dintre ei, o echipa simpatica ce-si bazeaza reusita pe prietenie, se deosebeste. Vorbim despre Mike Wazowski (Billy Crystal) si James P. Sullivan (John Goodman). Nu ar fi interesant sa vedem unde si cum a inceput totul? Asta vom urmari in „Monsters University”. Vom afla detalii despre competitia universitara care a inchegat relatia celor doi, despre probele care le-au testat fidelitatea si despre pasiunea lor de a deveni cei mai buni.

MONSTERS UNIVERSITY

Daca v-a placut umorul descris de scenaristul Robert L. Baird in prima parte, o sa regasiti si aici aceleasi dialoguri menite sa smulga zambete (pentru rasete zgomotoase e nevoie de ceva mai mult). Poate ca nu in aceeasi cantitate, dar ne plac prea mult monstruletii pentru a fi pretentiosi cu subiectul. Grafica 3D nu aduce vreo contributie notabila, insa imaginea si culorile raman perfect valabile. Cu toate cliseele care i se impun unei animatii, „Monsters University” place si bucura copilul si adultul care se intovarasesc pentru a face o vizita la cinema.

Rating autor: nota 7.5

Vizionare trailer:

http://youtu.be/UbVeYf273ng

Multumiri gazdei Cinema City= Cotroceni. Filmul intra din 21 iunie in cinematografe si este distribuit de CineForum.

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail