Lansari filme, Stiri

San Andreas: Dezastrul din San Andreas: premiera pe marile ecrane din 29 mai

SA_digiHD„Dezastrul din San Andreas” se dezlantuie, din 29 mai, pe marile ecrane

Dwayne Johnson revine la cinema din 29 mai, in actiunea exploziva „Dezastrul din San Andreas”, o productie Warner Bros. Pictures care va putea fi urmarita in 2D, 3D, 4Dx si IMAX 3D.

Dupa ce falia din San Andreas cedeaza provocand un cutremur catastrofal de peste 9 grade magnitudine in California, un pilot de elicopter de interventie (Dwayne Johnson) si fosta lui sotie isi unesc fortele pentru a-si salva fiica prinsa printre daramaturi in San Francisco.Insa interventia lor printre ruine este doar inceputul problemelor, pentru ca lucrurile degenereaza chiar atunci cand ei cred ca totul s-a terminat.

Un film de actiune indraznet, „Dezastrul din San Andreas” ii readuce impreuna pe Dwayne Johnson, regizorul Brad Peyton si producatorul Beau Flynn care mai colaborasera anterior la aventura de succes „Calatoria 2: Insula Misterioasa”.

In acest film mai joaca si Carla Gugino, Alexandra Daddario, Ioan Gruffudd, Archie Panjabi, Hugo Johnston-Burt, Art Parkinson si nominalizatul la Premiul Oscar Paul Giamatti („Cinderella Man”).

Scenariul este scris de Carlton Cuse, dupa o poveste de Andre Fabrizio si Jeremy Passmore. Richard Brener, Samurl J. Brown, MIchael Disco, Toby Emmerich, Rob Cowan, Tripp Vinson si Bruce Berman au fost producatori executivi.
Echipa de creatie ii mai include pe directorul de imagine Steve Yedlin, scenaristul Barry Chusid, editorul Bob Ducsay, creatorul de costume Wendy Chuck, producatorul de efecte speciale Randall Starr, Coordonatorul de efecte speciale Colin Strause si compozitorul Andrew Lockington.

„Dezastrul din San Andreas” a fost filmat in locatii superbe precum Coasta de Aur, Brisbane, Qeensland, Los Angeles sau San Francisco. New Line Cinema prezinta, in asociere cu Village Roadshow Picures, o productie FlynnPictureCo., regizata de Brad Peyton „Dezastrul din San Andreas” care ajunge in 2D, 3D, 4Dx si IMAX 3D pe marile ecrane din Romania, in premiera, din 29 mai.

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail