Lansari filme

“Love by Design”: premiera pe marile ecrane din Romania pe 31 octombrie

love-by-design-215409l„Iubesc energia si pasiunea Giuliei. Si-a asumat in intregime rolul lui Danielle, cu toate ciudateniile si imperfectiunile ei, aducand mult farmec si umor personajului.”

Un film turnat in Romania, cu Romania in rolul principal. Patru ingrediente completeaza o compozitie frumoasa si dulce, in care sentimentele sincere sunt prezentate unui public ce cauta relaxare. Intr-o aventura mioritica, iubirea, regasirea, pasiunea si ideea de familie, te ajuta sa iti faci planuri noi si sa iti stabilesti noi prioritati. Cel putin asta a vrut sa relateze regizorul, ajutat de interpretarea actorilor principali.

Filmul marcheaza debutul cinematografic al Giulei Nahmany si este distribuit de Forum Film România, urmand sa aiba premiera pe 31 octombrie 2014.

“Love by Design” este prima productie marca Goldline Production International si prima pelicula in care Giulia Nahmany interpreteaza un rol, eforturile sale fiindu-i rasplatite in cadrul Newport Beach Film Festival, unde a fost recompensata pentru debut cinematografic.

MAR_3108_64972f12f0

Danielle Luca (Giulia Nahmany) este personajul principal al povestii. O femeie de succes, si-a facut cariera departe de casa, in New York, in domeniul modei. Redactorul sef al revistei unde lucreaza, Vivien Thompson (Jane Seymour) ii face zile fripte, asa ca nu sta pe ganduri atunci cand prinde ocazia sa o concedieze. Ramasa fara job, fara idei, fara iubit si fara perspective, izgonita din randul celor care pana atunci o respectau, Danielle revine acasa, in locul parasit cu multi ani: Romania. Ferma din Transilvania este neschimbata si parintii sai o primesc fericiti inapoi. Rasfatata si incurajata de familie si de prieteni, Danielle poate avea ocazia sa se indragosteasca. Il cunoaste pe Adrian Edwards (David Oakes), un britanic aflat intr-o calatorie de afaceri. Cu o pofta nebuna de promovat pasiuni, incepe sa se gandeasca tot mai serios la crearea propriei linii vestimentare, inspirata de portul romanesc traditional si rustic.

O sa recunoasteti in „Love by Design”, locuri si peisaje din centrul Transilvaniei (Sighisoara, Saschiz, Biertan) si din Bucuresti. Filmul poate fi un pretext pentru a redescoperi frumusetile ascunse de tara noastra.

Distributia este intregita de Olivia Hallinan, Ela Prodan, Manuela Ciucur, Alexandra Weaver, David Lipper, Silvia Nastase si Gavril Candea.

Vizionare trailer:

Loading...

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Concurs

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail