Lansari filme, Stiri

Lansari filme noiembrie 2015 ProVideo

Pentru luna noiembrie ProVideo a pregatit trei lansari: o comedie, o animatie si un film cu mult sex-appeal:

 

Viata lui Riley, o fetita vesela si lipsita de griji, este data peste cap cand trebuie sa-si ia ramas-bun de la copilaria ei fericita din Minnesota pentru a se muta la San Francisco. Este momentul cand emotiile ei preiau initiativa, spre nemultumirea parintilor complet depasiti de situatie ai fetitei. Furia, Dezgustul, Frica, Tristetea si Bucuria se cearta, colaboreaza si se pierd in discutii in contradictoriu in incercarea de-a o face pe Riley sa mearga mai departe si sa-si gaseasca noi prieteni.

inside_out_2015_full_hd_wallpaper

Magic Mike XXL” reia povestea lui Mike, la trei ani dupa ce a renuntat la promitatoarea sa cariera de stripper. Dupa indelungi insistente, acesta accepta sa se intoarca in trupa de dansatori exotici „Regii din Tampa”, aflata acum in pragul esecului. Pentru ultimul lor spectacol vor pregati un show senzational, in care legendarul Magic Mike va straluci din nou in lumina reflectoarelor.In drumul catre grandioasa reprezentatie, Mike si colegii lui cunosc noi personaje, redescopera vechi prietenii si invata miscari surprinzatoare,care le-ar putea schimba radical viitorul.

MMXXL_V02

Ofiterul Cooper, o politista crispata si care face lucrurile ca la carte (Reese Witherspoon), incearca sa o protejeze de un sef al drogurilor pe Daniella Rivera (Sofia Vergara), o vaduva sexy si prietenoasa, pe masura ce alearga impreuna prin Texas, fiind urmarite de politisti corupti si criminali profesionisti. Alaturarea celor doua actrite in comedia de actiune „Hot Pursuit: Urmarire periculoasa” s-a dovedit o experienta inedita.

Hot-Pursuit-2015-Movie-Poster-Wallpaper

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.