Noutati din lumea filmului, Stiri

[INTERVIURI] Jupiter Ascending: Mila Kunis, Channing Tatum, Sean Bean

Channing Tatum si Mila Kunis sunt prinsi intre dragoste si ambitie in „Ascensiunea lui Jupiter”, o aventura SF de proportii epice, regizata de prodigiosii Lana si Andy Wachowski si produsa de Warner Bros. Pictures. 

Jupiter Jones (Kunis) s-a nascut sub o stea norocoasa, la care acum doar viseaza. E convinsa ca va avea un destin spectaculos care va trece dincolo de astre, dar realitatea cruda ii aminteste mereu ca e o simpla menajera, fara pic de noroc in iubire. Doar atunci cand Caine (Tatum), un fost militar extrem de bine antrenat, porneste in cautarea sa, Jupiter incepe sa-si dea seama ca visele ei vor deveni in curand realitate. Codul ei genetic o face urmatoarea pe lista unei mosteniri extraordinare, fapt ce ar putea altera echilibrul universului.

De pe strazile din Chicago spre cele mai indepartate galaxii, „Ascensiunea lui Jupiter” abunda in efecte vizuale spectaculoase si ajunge pe marile ecrane din tara, in premiera, din 6 februarie 2015, distribuit de Freeman Entertainment.

Mai jos aveti interviuri cu actorii principali din film. Enjoy si…. nu uitati ca  „Ascensiunea lui Jupiter” va asteapta in cinematografe.

INTERVIU Mila Kunis:

INTERVIU Channing Tatum:

INTERVIU Sean Bean

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.