Stiri, Televiziune

“Better call Saul” ajunge pe micile ecrane din Romania la AMC

AMC EUROPA CENTRALA SI DE EST VA DIFUZA IN PREMIERA SERIALUL DRAMATIC “BETTER CALL SAUL” – Cu debutul joi, 26 februarie de la ora 23:00

AMC din Europa Centrala si de Est a anuntat astazi premiera noului serial dramatic „Better Call Saul” (articol in revista @FiLM) in aceeasi luna cu premiera din SUA. Este un prolog al multi-premiatului serial „Breaking Bad”, „Saul” va debuta joi, 26 februarie de la ora 23:00 in Romania, Ungaria, Cehia, Slovacia, Bulgaria, Serbia, Slovenia, Croatia, Muntenegru, Bosnia-Hertegovina. Serialul de 10 episoade, va continua apoi sa se difuzeze in fiecare joi de la ora 23:00 pe AMC. AMC va difuza serialul in limba originala, cu subtitrare localizata.

De la creatorul „Breaking Bad”, Vince Gilligan si scenaristul „Breaking Bad” Peter Gould, „Better Call Saul” se concentreaza pe evolutia personajului extrem de popular din „Breaking Bad”, Saul Goodman, interpretat de Bob Odenkirk, inainte de a deveni avocatul lui Walter White. Acest serial ii are ca producatori executivi pe Gilligan, Gould, Mark Johnson („“Breaking Bad”, Diner, Rain Man) si Melissa Bernstein (“Breaking Bad”, “Rectify”, “Halt and Catch Fire”).

BTC3

Alaturi de Odenkirk joaca actori care se vor regasi pe tot parcursul serialului, Jonathan Banks (“Breaking Bad,” Wiseguy) in rolul lui Mike Erhmantraut, Michael McKean (This is Spinal Tap) in rolul lui Chuck McGill, Rhea Seehorn (“Franklin & Bash”, “House of Lies”) in rolul Kim Wexler, Patrick Fabian (“Big Love”, “Grey’s Anatomy”) interpretandu-l pe Howard Hamlin si Michael Mando (“Orphan Black”, “The Killing”) in rolul lui Nacho Varga – personaje ce vor reprezenta atat partea legitima cat si cea nelegitima a legii.

Actiunea din „Better Call Saul” se petrece cu sase ani inainte ca Saul Goodman sa-l intalneasca pe Walter White. Cand facem cunostinta cu el, omul care va deveni Saul Goodman este cunoscut sub numele de Jimmy Mcgill, un avocat mediocru aflat in cautarea destinului si incercand sa puna lucrurile cap la cap. Lucrand alaturi si deseori importiva lui Jimmy, „organizatorul” Mike Erhmantraut este un personaj indragit, cunoscut prima data in „Breaking Bad”. Serialul va urmari transformarea lui Jimmy in omul care pune cuvantul “criminal” in sintagma „avocat criminalist”.

Vizionare trailer:

 

 

 

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail