Lansari filme, Stiri

„Inside Out: Intors pe dos” a fost vazut in avanpremiera alaturi de vedete

Vedetele au urmarit in avanpremiera „Intors pe dos”, cea mai noua animatie Disney•Pixar

La avanpremiera filmului „Intors pe dos”, Liana Stanciu si Mihai Georgescu, Ioana Ginghina, Ioana Maria Moldovan, Simona Patruleasa, Laura Gruia, Simona si Rares Dragomir, Ana Maria Stanescu, Andreea Aradits, Oana Tache, Alina Laufer, Camelia Capitanu, Irina Cordoneanu, Mirela Vescan, Marina Neagu si Daniel Nitoiu, Jorge, Radu Sirbu, alaturi de copii, jurnalisti si bloggeri, au facut cunostinta cu vocile din mintea lor: Bucurie, Tristete, Frica, Furie si Dezgust – cele 5 Emotii-personaje principale din cea mai noua animate Disney si Pixar.

Maturizarea poate fi un parcurs cu hopuri, iar acest lucru nu reprezinta o exceptie nici pentru micuta Riley, in varsta de 11 ani, mai ales cand este dezradacinata de viata ei din Midwest, odata ce tatal sau incepe un job nou in San Francisco.  Asemeni noua, tuturor, Riley este ghidata de cinci Emotii – Bucurie (Amy Poehler), Frica (Bill Hader), Furie (Lewis Black), Dezgust (Mindy Kaling) si Tristete (Phyllis Smith). Emotiile locuiesc in Sediu, centrul de control din interiorul mintii lui Riley, de unde o ajuta si o sfatuiesc zi de zi. Pe masura ce Riley si emotiile ei se straduiesc sa se adapteze la noua viata din San Francisco, dezordinea se dezlantuie. Iar cand Bucuria si Tristetea sunt absorbite din greseala in adancurile mintii lui Riley – luand cu ele cateva amintiri fundamentale –, Frica, Furia si Dezgustul sunt nevoie sa preia conducerea. Iar Bucuria si Tristetea trebuie sa se aventureze prin locuri necunoscute – Memoria de Lunga Durata, Taramul Imaginatiei, Gandurile Abstracte si Productia Viselor – intr-o incercare disperata de a se reintoarce la Sediu si la Riley. In versiunea dublata a filmului, vocile personajelor sunt date de actori romani, printre care: Sabrina Iaschevici (Bucurie), Rodica Ionescu (Tristete), Mircea Lucian Gheorghiu (Frica), Valentin Teodosiu (Furie), Diana Cavallioti (Dezgust), Marius Chivu (Bing Bong), Jennifer Dumitrascu (Riley), Gabriela Valentir (Mama) si Serban Pavlu (Tata).

Filmul „Inside Out / Intors pe dos” este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera pe 19 iunie 2015, fiind proiectat in format 3D, atat in varianta subtitrata, cat si in cea dublata.

Galerie eveniment:

Trailer:

 

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail