Geek Stuff

Indydraw: cadouri, pasiuni, vise si personalizari cu grafica

IndyDraw – te punem in pielea propriului tau erou!

La IndyDraw personajele tale preferate prind viata, artistii desenand manual, in diverse stiluri, cu tehnologii moderne, iar rezultatul final se remarca prin unicitate.

Fiecare dintre noi are un personaj preferat. Din desenele animate, dintr-un film care ne-a ramas in suflet ori vreun cantaret sau sportiv, o figura emblematica. Daca iti doresti sa fii tu in locul lui Superman, Batman, Bilbo, Gollum, Iron Man, Loki, Thor, Captain America, Hulk ori Hawkeye sau poate ti-a placut Elsa, Maleficient, Cat Woman sau Black Widow, aceasta dorinta se poate materializa acum! IndyDraw deseneaza, manual, pe oricare dintre personajele tale preferate, ii inlocuieste fata si armonizeaza totul cu chipul tau!

Devii astfel Superman-ul familiei tale si in imagini, iar posterul cu tine va fi cel privit de copilul/prietenii tau/tai.

“IndyDraw e un proiect al pasiunii pentru grafica. Suntem cativa oameni care incercam sa construim un loc pe Internet unde oricine sa poata comanda portrete personalizate sau compozitii grafice deosebite, premium, in diverse stiluri (cu accent pe comic-book dar si pe cartoon, pictural, caricatura, movie poster). Cu ajutorul IndyDraw oricine poate construi cadouri frumoase sau amintiri placute pentru cei dragi”, afirma Cristian Baita, fondator IndyDraw.”

Cum functioneaza? Trimiti o poza cu fata ta, alegi un personaj din cele propuse (sau spui care este personajul dorit si ipostaza) si te transformi in eroul tau preferat! Orice iti imaginezi poate fi transpus in realitate! Daca vrei si mai mult, ti se propun benzi desenate, caricaturi sau postere de film, tot cu personajele dorite de tine. Toate acestea pot fi imprimate pe tricouri, cani, afise, canvas si alte tipuri de suport.  Esti asigurat ca lucrarea primita este unicat, intrucat ilustreaza toate desenele manual.

Pentru mai multe informatii despre proiectul IndyDraw, esti invitat sa intri pe site-ul IndyDraw, pe pagina de Facebook sau sa scrii pe adresa contact@indydraw.com.

Sursa si acreditare poze Razvan Dragu- IndyDraw.

Galerie foto:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.