Lansari filme, Stiri

Din 8 decembrie in cinematografe – Ghinionistul, un nou proiect Iura Luncasu

Dupa ce in urma cu un an aborda pentru prima data genul thriller cu filmul ,,Tudo”, Iura Luncasu revine pe marile ecrane din 8 decembrie, cu cel de-al cincilea lungmetraj al sau, comedia ,,Ghinionistul”.

Cu siguranta unul dintre filmele romanesti cu cea mai impresionanta distributie, comedia ,,Ghinionistul” aduce impreuna actori cu greutate, nume consacrate ale industriei muzicale si figuri marcante ale showbizului autohton.

Cu Vlad Logigan, Sanziana Tarta, Gheorghe Visu si Radu Gabriel in rolurile principale, ,,Ghinionistul” a rezervat partituri savuroase si pentru: Dorian Popa, Levent Sali, Diana Dumitrescu, Ruby, Augustin Viziru, Virgil Iantu si Codin Maticiuc.

Despre noul sau film, Iura Luncasu declarat: ,,Am asteptari mari de la ,,Ghinionistul’’ pentru ca am o dorinta uriasa de a continua in zona asta de film independent. Mai mult, consider ca am datoria de a incerca sa aduc cat mai multi oamenii in sala de cinema, asa ca am mizat pe comedie si sper ca cel putin din perspectiva genului, a scenariului si nu in ultimul rand a distributiei exceptionale, ,,Ghinionistul” sa convinga publicul romanesc ca cel mai bine ne pricepem sa radem. Am avut noroc ca am intalnit oameni care au inteles asta, primul sprijin venind din Resita, unde am descoperit o mare deschidere din partea tuturor. Autoritatile locale, in special Primarul Ioan Popa, precum si comunitatea de business au facut totul ca acest film sa iasa asa cum ne-am dorit.”

O productie independenta realizata exclusiv din fonduri proprii sub egida Imagine8 Stories, scenariul filmului ,,Ghinionistul” este semnat de Salex Iatma, Iura Luncasu si Radu Gabriel, producatori ai comediei fiind Iura Luncasu si Andrei Baltaretu-Iancu.

Filmarile pentru comedia ,,Ghinionistul” au avut loc in luna octombrie a anului trecut, in orasul Resita, precum si in imprejurimi.

„Ghinionistul” este o comedie autentic romaneasca, o cursa plina de imprevizibil a unui tanar talentat care trebuie sa invete sa se bucure din nou de viata.

Distribuit de Vertical Entertainment, filmul are premiera in cinematografele din tara pe 8 decembrie.

 

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.