Televiziune

Un serial nou la History – Foc si Otel

Pe postul HISTORY se va transmite in fiecare miercuri, de la ora 21:00, serialul „Foc si otel”

Acesta urmareste activitatea unuia dintre cei mai buni fierari din America, Daniel Casey. Impreuna cu familia sa si cei mai priceputi prieteni, Daniel reproduce in atelierul sau din inima muntilor Ozark o varietate mare de arme istorice pentru colectionari si entuziasti cu gusturi rafinate.

Fie ca este vorba de o pusca din anii 1800, de un pumnal din otel de Damasc sau de primul model de cutit Bowie, Daniel stie mereu unde sa gaseasca materialele potrivite fauririi unor bijuterii din otel. Cu toate acestea, in anumite momente, provocarile cele mai mari nu vin de la clientii atelierului, ci chiar de la prieteni si familie, iar Daniel trebuie sa stie cum sa le faca fata, chiar daca in anumite situatii viata ii este pusa in pericol.

Nascut si crescut la poalele muntilor, Daniel a avut o pasiune pentru meseria de fierar inca din copilarie. Acesta si-a construit propriul atelier unde a inceput sa fabrice cutite de la o varsta frageda. La doar 14 ani, americanul a devenit ucenicul cunoscutului fierar Hershel House de unde a invatat abilitatile necesare pentru a deveni cel mai bun in aceasta meserie.

Apeland la metode traditionale, Daniel faureste cutite, pusti, pistoale si alte instrumente, acesta fiind printre putinii fierari care practica aceasta cariera full-time.

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail