Festivaluri de film, Stiri

Festivalul de Film DaKINO: incepe joi, 26 martie

Poster_23_Final_70X100FESTIVALUL INTERNATIONAL DE FILM DaKINO DEBUTEAZA JOI, 26 MARTIE

Cea de-a 24-a editie a Festivalului International de Film DaKINO debuteaza joi, 26 martie, ora 20.00, la Cinema PRO cu proiectia in premiera in Romania a filmului „Still Alice”, regia Richard Glatzer si Wash Westmoreland.

The Second Best Exotic Marigold Hotel”, in regia lui John Madden, cu Maggie Smith, Richard Gere, Bill Nighy, Dev Patel si Judi Dench va inchide aceasta editie a Festivalului duminica, 29 martie, ora 20.00, la Cinema PRO.

Restul proiectiilor din cadrul DaKINO 24 vor fi gazduite de Hollywood Multiplex Bucuresti Mall.

DaKINO 24 propune ca noutate anul acesta un numar de proiectii speciale adresate copiilor si respectiv seniorilor din centrele de zi din Sectorul 3 Bucuresti.

Astfel, titlurile „Cei 6 Supereroi”/ „Big Hero 6, castigator al Premiului Oscar pentru Cel mai bun film de animatie in 2015, precum si Mielul Shaun- Filmul”/ “Shaun The Sheep Movie vor fi prezentate pentru cei mici la festival, prin amabilitatea Forum Film Romania, in timp ce seniorii sunt asteptati la o proiectie speciala „The Second Best Exotic Marigold Hotel”.

dakino-still-alice-848x478

De asemenea in premiera in Romania vor fi prezentate:

  • „Boychoir”, cel mai recent film in regia lui Francois Girard, cu Dustin Hoffman si Kathy Bates, film inclus in selectia oficiala a Festivalului International de Film de la Toronto in 2014
  • „Sthorzina”, scurtmetrajul semnat de Dan Radu Mihai, inclus in competitia internationala de la Clermont-Ferrand in 2015.

Biletele pentru proiectiile din cadrul DaKINO 24 sunt disponibile pe www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane si Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.Cea de-a 24-a editie a Festivalului International de Film DaKINO este organizata de Primaria Sectorului 3, in parteneriat cu Asociatia FAMart si Fundatia DaKINO, cu sprijinul Centrului National al Cinematografiei.

 

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.