Lansari filme, Stiri

Black Panther: premiera pe marile ecrane din 16 februarie

poster filmul Pantera neagraCand apare filmul Pantera neagra / Black Panther? Afla ca poti sa vezi cel mai nou film Marvel din 16 februarie in cinematografe, distribuit de CineForum.

Studiourile Marvel prezinta filmul Pantera neagra/Black Panther: povestea lui T’Challa, un personaj care aparea prima oara in 2016 in filmul „Capitanul America: Razboi Civil”, film care a batut nenumarate recorduri si a pornit o lupta intre Razbunatori.

Filmul Pantera neagra/Black Panther se poate vedea in format 3D, IMAX 3D si 4DX.

Distributie filmul Pantera neagra

Castingul este completat de:

  • Chadwick Boseman: T’Challa
  • Michael B. Jordan: Erik Killmonge
  • Lupita Nyong’o: Nakia
  • Danai Gurir: Okoye

Filmarile pentru filmul Pantera neagra au inceput in ianuarie 2017 si s-au incheiat in aprilie, in acelasi an, avand loc la Pinewood Studios in Atlanta si in Busan, Coreea de Sud. In mitologia Marvel, Wakanda este un taram african sarac, de fapt, locul in care se gaseste vibraniumul, un metal foarte pretios. Odata cu acesta au aparut si tehnologia, cunoasterea si puterea.

Majoritatea decorurilor au fost construite in Atlanta. Pornind de la o cercetare temeinica, designerul de productie Hannah Beachler si regizorul Ryan Coogler au avut sesiuni maraton in care au impartasit fotografii si idei din vizitele lor in Africa

filmul pantera neagra

Despre ce este vorba in filmul Pantera neagra

Se urmareste povestea lui T’Challa, care, dupa moartea tatalui sau, Regele din Wakanda, se reintoarce acasa la poporul african izolat, dar extrem de avansat din perspectiva tehnologica, pentru a face succesiunea la tron si a-si lua locul cuvenit drept rege.

Insa cand un vechi si puternic adversar reapare, caracterul de rege al lui T’Challa – precum si temperamentul Panterei negre – e testat cand acesta este atras intr-un conflict extraordinar, care supune riscului soarta Wakandei si a intregii lumi. Confruntandu-se cu tradarea si pericolul, tanarul rege trebuie sa-si adune aliatii si sa elibereze intreaga forta a Panterei negre, pentru a-i infrange pe dusmani si a securiza siguranta oamenilor sai si a modului lor de a trai.

Vizionare trailer filmul Pantera neagra/ Black Panther – distribuit de CineForum.

 

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.