Concurs

Castiga doua invitatii la filmul horror Winchester [CONCURS] (incheiat)

Concurs invitatii cinema: castiga doua bilete la filmul horror Winchester!

Din 16 februarie vino la cinema sa vezi ce  se intampla atunci cand suflete chinuite prinse in casa spiritelor cauta razbunare!

Winchester: Casa Spiritelor este distribuit de Vertical Entertainment.

Cu o poveste inspirata din fapte reale, filmul horror Winchester: Casa Spiritelor o aduce pe Helen Mirren intr-o interpretare fara precedent, din 16 februarie, in premiera la cinema.

Langa San Francinsco, intr-o zona izolata, se intinde cea mai bantuita casa din lume, un conac urias aflat in continua reconstructie, care apartine vaduvei Sarah Winchester, mostenitoarea averii si a blestemului familiei.

„Winchester” este regizat de fratii Michael si Peter Spierig (Undead, Daybreakers, Predestination) si ii are in rolurile principale pe Helen Mirren, Jason Clarke, Angus Sampson, Angus Sampson si Sarah Snook

Concurs invitatii cinema la filmul horror Winchester

Pentru a intra in concurs, garantandu-ti sansa de a castiga una dintre cele doua invitatii duble trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

 • Trebuie sa devii fan CineAmator prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului aici. Daca deja ma urmariti si ati dat like paginii, puteti trece la urmatoarea etapa din concurs.

Prietenii de la Vertical Entertainment va asteapta sa vizitati si pagina lor pentru ultimele noutati in materie de filme!

 • Raspunde printr-un comentariu la intrebarea de concurs 

Invitatiile sunt valabile la Cine Globe Auchan Titan. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cine Grand Auchan Titan. Acestia se vor prezenta la cinematograf cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei (luni – duminica).

Rog participantii sa se inscrie cu un singur comentariu (facebook/ comentariu). Persoanele care ofera raspunsul cu mai multe identitati, vor fi descalificate.

Intrebarea este: Aceasta actrita interpreteaza rolul principal in film, vaduva care poate comunica cu spiritele. Este celebra pentru rolurile sale in seria blockbuster „Greu de pensionat” sau biografiile istorice „Femeia in Aur” si „Regina”. Care este numele sau?

 1. Helen Mirren
 2. Meryl Streep
 3. Barbra Streisand

Castigatorii vor fi anuntati miercuri, 14 februarie, prin email pentru a-mi trimite datele necesare validarii. Daca raspunsul nu este primit in intervalul mentionat, premiile se vor redistribui. Succes!

Vizionare trailer filmul horror Winchester:

UPDATE: Concurs incheiat.

Vezi si...

13 Comments

 1. Manole Florin at  -  Răspunde

  Helen Mirren

 2. burlacu marius at  -  Răspunde

  Helen Mirren

 3. Lazar Adrian at  -  Răspunde

  Este vorba despre Helen Mirren.

 4. Sipoteanu Andreea at  -  Răspunde

  Helen Mirren

 5. Manole Catalin Alexandru at  -  Răspunde

  Helen Mirren

 6. constantin maricica at  -  Răspunde

  Helen Mirren

 7. Buzea Cristiana at  -  Răspunde

  1. Helen Mirren

 8. Luscan Roxana at  -  Răspunde

  Helen Mirren

 9. Miron Alina at  -  Răspunde

  Helen Mirren

 10. Arabela Ioana at  -  Răspunde

  Helen Mirren

 11. Nuță Georgeta at  -  Răspunde

  Helen Mirren

 12. burlacu sergiu at  -  Răspunde

  Helen Mirren

 13. Hermina Babau at  -  Răspunde

  Helen Mirren
  fb Mina Hermina

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail