Noutati din lumea filmului, Stiri

Duel cinematografic cu filme in aer liber: #CarePeCare in Promenada Mall

– Care PE Care – editia a II a: Confruntarea continua si in 2015
Dupa ce anul trecut Cristina Bazavan si Cristian Manafu s-au duelat in seri de film tematice, pe terasa Promenada Mall, anul acesta, ei revin cu o noua confruntare a filmului romantic cu cel de actiune, pe 29 mai, la acelasi cinematograf in aer liber. Competitia “Care PE Care” este acum mai acerba. Cei doi concureaza pentru singura proiectie din seara de vineri. Nu vor fi doua filme: unul romantic si unul de actiune. Va fi doar unul. Dar care?
De luni pana vineri, cei doi bloggeri pasionati de film invita comunitatea cinefililor sa aleaga cel mai bun film dintre:
Votul va fi facut online pe blogurile celor doi initiatori: Bazavan.ro si Manafu.ro. Filmul care va strange cele mai multe voturi va fi proiectat vineri, 29 mai, pe terasa Promenada, de la 21.00. Accesul este gratuit!
Zona cinematografului in aer liber poate primi pana la 600 de spectatori. Dotarile tehnice sunt de ultima generatie. Filmele vor fi vizionate in format HD, datorita unui proiector outdoor unic in Romania, Roadie HD+35K 1080 HD DLP, denumit si „The World’s Brightest, Best HD Digital Projector”. Sonorul este asigurat de un sistem L-ACOUSTICS, pe care il folosesc in concerte  Metallica, Rammstein, Red Hot Chili Peppers, Robbie Williams, P!nk, Swedish House Mafia.
Poti anunta participarea ta la eveniment aici
Seara de film a bloggerilor face parte din campania Promenada “Vara asta sunt PE Promenada”. Mall-ul din Floreasca pregateste numeroase surprize, astfel ca, din 15 mai, vizitatorii au parte in fiecare seara de evenimente cu intrarea libera: seri tematice de filme, vizionarea inregistrarilor unor concerte celebre sau activitati pentru copii in timpul weekend-ului. Evenimentele sunt anuntate in pagina speciala:
Ideea “Care PE Care” a fost sustinuta inca de anul trecut de comunitatea bloggerilor si site-uri de cinema. Sustinatorii evenimentului sunt Dove, TNT Express si Uber.
Partenerii media sunt RegieLive.ro, BlogDeCinema.ro, CineAmator.ro, EdgeAndBack.ro si GazetaDeFilm.ro
unnamed

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail