Noutati din lumea filmului, Stiri

Seri cu filme in aer liber: Duel cinematografic cu intrare libera

In acest sfarsit de saptamana, un eveniment cinematografic special se desfasoara in Promenada Mall. O competitie amicala intre genurile de filme care isi revendica rolul de castigator va avea loc intre 23 si 24 mai, pe teresa mall-ului din nordul capitalei si sunt fericita sa va anunt ca si blogul meu este sustinator al aceastei infruntari.

Pe 23 si 24 mai, pe tereasa Promeanda, cinematograful in aer liber va gazdui doua seri de film, cu unele dintre cele mai apreciate pelicule de catre romani.

terasa-promenada-mic-600x399

Initaitiva campaniei cinefile este pusa pe seama stabilirii genurilor de filme apreciate de publicul roman, dar mai ales pentru a garanta doua seri unici petrecute in compania altor iubitor de filme, in aer liber. Nu o sa imi aleg nicio tabara pentru ca as trada de fiecare data alt gen si prefer sa va las pe voi sa decideti castigatorii. 

Zona cinematografului in aer liber poate primi pana la 600 de speactatori. Dotarile tehnice sunt de ultima generatie. Filmele vor fi vizionate in format HD, datorita unui proiector outdoor unic in Romania, Roadie HD+35K 1080 HD DLP, denumit si „The World’s Brightest, Best HD Digital Projector”. Sonorul este asigurat de un sistem L-ACOUSTICS, pe care il folosesc in concerte  Metallica, Rammstein, Red Hot Chili Peppers, Robbie Williams, P!nk, Swedish House Mafia.

 Vizionarile sunt cu intrare libera si aveti programul mai jos.

 

Collages5

  • VINERI, 23 MAI – SEARA FILMELOR DE ACTIUNE; participa prin confirmare aici

– 21:00 – Now You See Me (America, 2013) 
– 23:00 – We’re the Millers (America, 2013)

  • SAMBATA, 24 MAI – SEARA FILMELOR DE DRAGOSTE; participa prin confirmare aici

– 21:00 – Breakfast at Tiffany’s (America, 1961) 
– 23:00 – Untouchable (Franta, 2013)

Micro-festivalul de film sustinut de Cristina Bazavan (ghidul serii de sambata) si Cristian Manafu (ghidul serii de vineri) face parte din campania Promenada “Vara asta sunt PE”. Mall-ul din Floreasca pregateste numeroase surprize, astfel ca intre 16 mai si 14 septembrie vizitatorii vor avea parte in fiecare seara de evenimente cu intrarea libera: seri tematice de filme, karaoke cu trupa, stand-up si improvizatie, concerte, transmisiuni live ale meciurilor Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia, Festival de Teatru si Festival de Muzica Lejera. Pentru programul complet urmariti noul site si pagina de facebook – https://www.facebook.com/Promenadaro

Vino cu prietenii tai la serile filmelor in aer liber. Ai acces gratuit.

Partenerii media ai evenimentului „Care Pe Care”: RegieLiveFilme TariBlog de CinemaAnzhela MoviesEdge and Back.

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.