Televiziune

Continut nou in biblioteca platformei video on demand Focus Sat

APLICATIA FOCUS SAT ADUCE CONTINUT NOU IN BIBLIOTECA VIDEO

Programe de la AMC, Comedy Central, Nickelodeon, JimJam si Minimax sunt disponibile pe platforma video on demand Focus Sat

Focus Sat, primul furnizor de servicii de televiziune digitala prin satelit din Romania, parte din familia M7 Canal+ Group, anunta noi titluri in oferta de continut video on demand din aplicatia Focus Sat.  Fear the Walking Dead S6B si Istoria filmelor horror cu Eli Roth (Eli Roth’s History of Horror S2) de la AMC, seriale si sitcomuri premiate de la Comedy Central precum In mintea lui Amy Schumer, Din alta epoca, Orasul femeilor, un portofoliu variat de programe pentru copii de la Nickelodeon precum Ascensiunea Testoaselor Ninja, Sponge Bob si multe altele, JimJam (Pompierul Sam, Angelina Balerina, Bob Constructorul s.a.) si Minimax (Transformers: Academia Salvatorilor, Enchantimals: Povesti din Everwilde) sunt acum disponibile in aplicatia Focus Sat.

Adaugarea periodica de titluri noi face parte din procesul de dinamic de imbogatire a continutului aplicatiei Focus Sat. Alaturi de aceste continut nou, clientii mai au acces si la biblioteca video de documentare premium de la National Geographic, un portofoliu vast de titluri, inclusiv in format 4K, pentru iubitorii naturii, ai explorarilor spatiale, ai misterelor cosmosului, istoriei si legendelor, culturii din diverse colturi ale lumii si multe altele.

Continutului video on demand accesat prin aplicatia Focus Sat este disponibil o perioada mai lunga de timp si ofera posibilitatea vizionarii, pe orice tip de dispozitiv smart, mobil sau fix, de oriunde, ori de cate ori se doreste, simultan de pe 3 dispozitive.

Clientii Focus Sat au acces gratuit la continutul video on demand cu conditia sa aiba activa extra optiunea Mozaic Plus sau sa opteze pentru pachetul tv online Play TV Extra. Dar si cei care nu sunt clienti au posibilitatea de a testa gratuit aplicatia Focus Sat timp de 7 zile.

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.