Televiziune

Diva aduce filme de dragoste in ‘Vara iubirii’

VARA ESTE SEZONUL IUBIRII LA DIVA DIN 6 IUNIE

În luna iunie, duminica, de la 16:00, la DIVA este Vara iubirii, când noi filme romantice sunt difuzate, în premieră în România, vara aceasta. Mai jos, programul:

  • Cum să spargi gheața (Fashionably Yours, 2020) – 6 iunie

După trei ani în care a organizat colecții de modă la un magazin de top, Lauren (Kat Graham) decide să se întoarcă în orașul natal și descoperă frumusețea orașului Seattle, alături de Rob (Kendrick Sampson). Kat Graham și Kendrick Sampson au jucat împreună și în serialul Jurnalele Vampirilor (The Vampire Diaries).

  • Dragoste & glamping (Love & Glamping/Nature of Love, 2020) – 13 iunie

Filmul ce va fi difuzat pe 13 iunie, o prezintă pe Katie (Emilie Ullerup), “fata de la oraș”, care scrie un articol despre un resort de glamping și trebuie să petreacă un weekend în locație pentru a se documenta. Cu ajutorul lui Will (Christopher Russell) îşi învinge temerile legate de activităţi de camping și găsește ceva mai mult decât aventură. 

  • Din nou împreună (Modern Persuasion, 2020) – 20 iunie

Producția o are în prin plan pe Wren (Alicia Witt), o femeie singură care este foarte concentrată pe cariera ei în New York. Ea este nevoită să se confrunte cu urmările unei relaţii eşuate, când fostul ei iubit angajază compania pentru care ea lucrează.

  • Dragoste la promoție (Love in Store, 2019) – 27 iunie

Terrie Carpenter (Alexandra Breckenridge) și David Crabtree (Robert Buckley) sunt doi prezentatori rivali, care sunt puşi faţă în faţă, deoarece concurează pentru același job. Pe parcursul competiției, descoperă că rivalitatea dintre ai dispare și face loc unui alt tip de relație.

Vara iubirii – duminica de la 16:00, începând din 6 iunie, pe DIVA!

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail