Concurs

Concurs „Unbroken”/”De neinvins”: doua invitatii duble la film (incheiat)

unbroken_poster_goldposter_com_1Din 23 ianuarie RoImage aduce pe marile ecrane povestea adevarata a unui campion olimpic, fortat sa suporte umilinte si torturi fizice atunci cand este prizonier intr-un lagar japonez in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Productia a fost recent nominalizata la trei premii Oscar.

Adaptat dupa romanul “Seabiscuit: An American Legend”, scris de Laura Hillenbrand, care a avut un succes imens, „De neinvins” aduce pe marele ecran povestea adevarata a lui Louis “Louie” Zamperini (Jack O’Connell) care, alaturi de alti doi colegi de echipa a supravietuit timp de 47 de zile pe o pluta după ce li s-a prabusit avionul in cel de-al doilea razboi mondial, pentru ca apoi sa fie capturati de o nava japoneza si inchisi intr-un lagar de concentrare pentru prizonieri.

Alaturi de O’Connell ii regasim pe Domhnall Gleeson si Finn Wittrock in rolurile lui Phil si Mac, cei doi aviatori impreuna cu care Zamperini a indurat acele saptamani in deriva in largul Pacificului, dar si pe Garrett Hedlund si John Magaro in rolurile camarazilor lor de lagar, cu care acestia formeaza o legătura de adevarata prietenie, si pe Alex Russel in rolul lui Pete, fratele lui Zamperini, și pe Miyavi, actor japonez aflat la debutul intr-un film de limba engleze, in rolul nemilosului gardian din lagar caruia prizonierii îi spuneau “The Bird.”

Never give up. Never give in

Pentru a intra in concurs, garantandu-ti sansa de a castiga una dintre cele doua invitatii duble, trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

 • Trebuie sa devii fan CineAmator prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului aici. Daca deja ma urmariti si ati dat like paginii, puteti trece la urmatoarea etapa din concurs. Prietenii de la RoImage va asteapta sa vizitati si pagina lor pentru ultimele noutati in materie de filme!
 • Raspunde printr-un comentariu la intrebarea de concurs si castiga una dintre cele doua invitatii duble la thrillerul „Unbroken”. 

Invitatiile sunt valabile exclusiv la Hollywood Multiplex, in intervalul 26 ianuarie – 6 februarie, conform programului intern. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a cinematografului.

 Rog participantii sa se inscrie cu un singur comentariu. Persoanele care ofera raspunsul cu mai multe identitati, vor fi descalificate.

Va multumesc pentru intelegere!

Intrebarea este: Care este filmul preferat despre supravietuire?

Castigatorii vor fi contactati sambata, 24 ianuarie, prin email, pentru a-mi trimite datele necesarii validarii. Daca raspunsul nu este primit in intervalul mentionat, premiile se vor redistribui Succes!

ATENTIE!Pentru a evita situatiile in care premiile nu se valideaza nici la rezerve, nu se vor lua in considerare comentariile de pe facebook pentru ca sunt create conturi false duplicat pentru mai multe inscrieri. Rog ca raspunsurile sa se trimita prin comentariu completand formularul de mai jos!

UPDATE: Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt Judit si Teodorescu Laurentiu.

Vezi si...

12 Comments

 1. smarandache daniela at  -  Răspunde

  The Grey: La limita supravietuirii (2011)

 2. Malaescu Cristian at  -  Răspunde

  JOCURILE FOAMEI

 3. Flore Daniel at  -  Răspunde

  Filmul preferat despre supravietuire este”Book of Eli”,un film care imi captiveaza mereu atentia cand il vad,care ma face sa intru in esenta sa,nu conteaza cat stau,uit sa mai ies,ma prinde mult atmosfera creata,care ma incarca emotional,ma imbogateste accesibil si inepuizabil

 4. Anca Lazar at  -  Răspunde

  Robinson Crusoe!

 5. Judit at  -  Răspunde

  Cast Away – Naufragiatul

 6. Alina Gabriela at  -  Răspunde

  JOCURILE FOAMEI

 7. George Silviu at  -  Răspunde

  The Impossible

 8. Teodorescu Laurentiu at  -  Răspunde

  ‘127 Hours’

 9. burlacu marius at  -  Răspunde

  Rambo cu Stallone

 10. Usurelu Andreea at  -  Răspunde

  I Am Legend

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.