Concurs

Concurs „The November Man”/ „Nume de cod: Spionul de Noiembrie”: doua invitatii duble la film (incheiat)

images (1)

Partener Media si Freeman Entertainment te invita la filmul „The November Man”, din 10 octombrie in cinematografe. Regizat de Roger Donaldson („Dante’s Peek”,“The Bank Job”, “The Recruit”, „Seeking Justice”) Nume de cod: Spionul de Noiembrie” este o mostra veritabila de spionaj, urmariri, jocuri si secrete de culise, piese de domino care cad rand pe rand, daramate de pioni si victime colaterale.

Peter Devereaux (Pierce Brosnan) este un fost agent CIA, periculos prin pregatirea primita, prin experienta dobandita in cele mai periculoase misiuni. Inainte de a se retrage din lumea in care a lucrat, este de acord sa ia parte la o ultima misiune. Acesta trebuie sa aiba grija ca un martor cheie la o conspiratie cu urmariri devastatoare, sa ramana in viata.

Distributia filmului este completata de Pierce Brosnan, Luke Bracey, Olga KurylenkoEliza TaylorCaterina ScorsoneBen Willens.

A spy is never out of the game.

Raspunde corect la intrebarea de concurs si ai sansa sa castigi una dintre cele 2 invitatii duble la filmul ” Nume de cod: Spionul de Noiembrie”„, valabile la Cinema City Sun Plaza.

Pentru a intra in concurs, garantandu-ti sansa de a castiga una dintre cele doua invitatii duble, trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

 • Trebuie sa devii fan CineAmator  prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului aici. Daca deja ma urmariti si ati dat like paginii, puteti trece la urmatoarea etapa din concurs. Prietenii de la Freeman Entertainment va asteapta sa vizitati si pagina lor pentru ultimele noutati in materie de filme!
 • Raspunde printr-un comentariu la intrebarea de concurs si castiga una dintre cele doua invitatii duble la filmul  „The November Man”/ „Nume de Cod: Spionul de Noiembrie”. 

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza

 Rog participantii sa se inscrie cu un singur comentariu. Persoanele care ofera raspunsul cu mai multe identitati, vor fi descalificate.

Va multumesc pentru intelegere!

Intrebarea este: Cunoscut pentru rolurile din seria JAMES BOND, revine in forta cu un rol exploziv in action/thriller-ul NUME DE COD: SPIONUL DE NOIEMBRIE, interpretandu-l pe Peter Devereaux, un fost agent CIA, extrem de periculos şi bine antrenat. Care este numele lui?

1. Daniel Craig

2. Pierce Brosnan

3. Sean Connery

Castigatorii vor fi contactati vineri, 17 octombrie, prin email, pentru a-mi trimite datele necesarii validarii. Daca raspunsul nu este primit in intervalul mentionat, premiile se vor redistribui.

Din 10 octombrie, pregateste-te sa descoperi abilitatile celui numit #SpionuldeNoiembrie, in filmul distribuit de Freeman Entertainment.

UPDATE: Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt Madalina-Mihaela Iancu si Sima Irina Georgiana.

castigatori november man

 

Vezi si...

7 Comments

 1. Flore Daniel at  -  Răspunde

  Numele lui este 2.Pierce Brosnan

 2. Sima Irina Georgiana at  -  Răspunde

  Pierce Brosnan

 3. Alina Gabriela at  -  Răspunde

  2. Pierce Brosnan

 4. Corina Elena at  -  Răspunde

  2. Pierce Brosnan

 5. Usurelu Andreea at  -  Răspunde

  Pierce Brosnan

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail