Concurs

Concurs „The Lego Movie 3D”: doua invitatii la film (incheiat)

the-lego-movie-884465lDin 14 februarieMediaPro Distribution aduce pe marile ecrane o animatie pentru toate varstele! Inspirata de jocurile LEGO care au incantat si inca bucura generatii, animatia va va face sa redescoperiti placerea jocurilor uitate in amintirile voastre.

Filmul „The Lego Movie”(„Mare aventura Lego –  in 3D”) este prima animatie 3D unde piesele LEGO nu sunt doar simple decoratii, ci chiar prind viata pentru a deveni personaje binecunoscute. Toate se aventureaza in peripetii distractive, colorate care va vor obliga sa radeti in hohote!

Emmet, un tip obisnuit al oraselului LEGO, guvernat de legi fantastice, a crescut cu ideea ca regulile sunt facute pentru a fi respectate. Poate ca este cel mai fericit locuitor si poate ca nu se remarca deloc, dar Emmet atrage atentia comunitatii atunci cand un titlu ce nu ar fi trebuit sa i se cuvina, ii este acordat. Pentru a opri distrugerea omenirii, insotit de supereroi, porneste intr-o cursa contra cronomentru. Un villain nemilos, Lord Business va face tot ce ii sta in putinta pentru a-i opri planurile de salvare.

Animatia este disponibila in cinematografele romanesti in versiunea dublata, ocazie cu care veti recunoaste vocile lui Victor Slav, Pavel Bartos (in tripla ipostaza), Jojo, Nicoleta Luciu.

lego-movie-2

Pentru a intra in concurs, garantandu-ti sansa de a castiga una dintre cele doua invitatii duble, trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

 • Trebuie sa devii fan AnzhelaMovies  prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Daca deja ma urmariti si ati dat like paginii, puteți trece la urmatoarea etapa din concurs.
 • Raspunde printr-un comentariu la intrebarea de concurs si castiga una dintre cele doua invitatii duble la „The Lego Movie” („Marea aventura LEGO – in 3D„)

Invitatiile sunt valabile la Cinema City si se pot ridica in termen de doua saptamani din momentul validarii acestora. Castigatorii afisati pe blog pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit email cu confirmarea faptului ca informatiile se afla la casa de bilete a Cinema City 

Rog participantii sa se inscrie cu un singur comentariu; persoanele care ofera raspunsul cu mai multe identitati, vor fi descalificate.

Va multumesc pentru intelegere!

Intrebarea este: Care este personajul tau preferat din animatie?

! Castigatorii vor fi contactati sambata, 15 februarie prin email, urmand sa-mi trimita datele de contact pana duminica cel tarziu. Daca premiul nu este revendicat in intervalul mentionat, invitatia va fi redistribuita. Premiul devine valabil din prima saptamana a intrarii filmului in cinematografe, respectiv de luni, 17 februarie.

UPDATE: Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt olteanu irina si Razvan Dumitru.

Untitled

Vezi si...

15 Comments

 1. Flore Daniel at  -  Răspunde

  Personajul meu preferat din animatie este”Donald Duck”

 2. Teodorescu Dumitru at  -  Răspunde

  batman

 3. Florina Ciobanu at  -  Răspunde

  Superman!

 4. Judit Fangli at  -  Răspunde

  Personajul meu preferat este Stropi din filmul Avioane.

 5. olteanu irina at  -  Răspunde

  personajul meu preferat din animatie este Mickey Mouse

 6. ideisiidei at  -  Răspunde

  Ratoiul Donald.

 7. dumitrache alina at  -  Răspunde

  Mickey Mouse

 8. dumitrache madalina at  -  Răspunde

  Felix

 9. Nicola Mary at  -  Răspunde

  Green Lantern

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail