Concurs

Concurs “The Host”: doua invitatii la film (incheiat)

the host poster concursMelanie Stryder refuza sa se stinga.Lumea noastra a fost invadata de un dusman invizibil. Oamenii devin gazde pentru acesti invadatori, mintile le sunt luate, in timp ce corpurile lor raman intacte si isi continua vietile, aparent neschimbate. O mare parte din omenire a cedat. Cand Melanie, unul dintre putinii oameni „salbatici” in viata, este capturata, are convingerea ca i-a sosit sfarsitul.

Wanderer, „sufletul” invadator care a intrat in corpul lui Melanie, a fost avertizata despre provocarile cauzate de trairea in corpul unui om: emotiile covarsitoare, multitudinea de simturi, amintirile mult prea clare. Dar mai era ceva dificil, ceva la care Wanderer nu se astepta: vechiul chirias al corpului acesteia refuza sa renunte la posesiile mintii ei.
Wanderer ii pune la incercare gandurile lui Melanie, sperand sa descopere ascunzatorile miscarii de rezistenta. in schimb, Melanie ii umple mintea lui Wanderer cu viziuni despre omul pe care aceasta il iubeste – Jared, un om care inca isi duce traiul in clandestinitate. Incapabila sa se desparta de dorintele corpului lui Melanie, Wanderer incepe sa tanjeasca dupa un om a carui demascare facea parte dintre insarcinarile ei.
Cand fortele exterioare le transforma pe Wanderer si pe Melanie in aliate, ele se pregatesc sa plece in cautarea omului pe care ambele il iubesc, cautare care se dovedeste a fi periculoasa si nesigura.

Filmul este ecranizarea romanului „The Host” de Stephenie Meyer, autoarea seriei pentru adolescenti „Amurg„, care ne ofera o poveste de neuitat despre perseverenta iubirii si despre ce inseamna sa fii om.

Raspunde la intrebarea de concurs si castiga una dintre cele 2 invitatii duble la ”Gazda”. Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza in interval de doua saptamani de la incheierea concursului. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a  cinematografului.

Intrebarea este: Cine este autorul romanului ecranizat in filmul „The Host” ?

1. J.K. Rowling

2. Suzanne Collins

3. Stephenie Meyer

Din 29 martie, Media Pro Distribution iti aduce pe marile ecrane “The Host”, un film tribut dragostei imposibile.

Castigatorul va fi contactat luni 1 aprilie , data la care se incheie concursul, prin mail, urmand sa-mi trimita datele de contact pana marti dupa amiaza, cel tarziu. Daca premiul nu este revendicat in intervalul mentionat, invitatia va fi redistribuita.

Va multumesc si va doresc mult succes!

UPDATE: Castigatorii concursului sunt Denisa Slabu si GEORGE33 Iulian, alesi in baza random.org

castigatori

Vezi si...

11 Comments

 1. raluk 26 martie 2013 at 22:55 -  Răspunde

  3. Stephenie Meyer

 2. BGS 26 martie 2013 at 23:52 -  Răspunde

  Daca se incheie concursul pe 1 aprilie nici nu mai particip. Nu vreau sa ma pacaleasca Angela ca am castigat; asa ca renunt 🙂

 3. Denisa Slabu 27 martie 2013 at 11:04 -  Răspunde

  3. Stephenie Meyer

 4. dumitrache alina 27 martie 2013 at 20:06 -  Răspunde

  stephenie meyer

 5. Valentin Chirila 27 martie 2013 at 20:55 -  Răspunde

  Stephenie Meyer

 6. STEFAN 28 martie 2013 at 10:13 -  Răspunde

  3. Stephenie Meyer

 7. andreea teca 28 martie 2013 at 10:13 -  Răspunde

  Stephenie Meyer

 8. Denisa Roxana7 28 martie 2013 at 22:16 -  Răspunde

  Stephenie Meyer

 9. GEORGE33 Iulian 29 martie 2013 at 14:14 -  Răspunde

  Stephenie Meyer

 10. Valeria 29 martie 2013 at 23:27 -  Răspunde

  Stephenie Meyer

 11. Alex kem 31 martie 2013 at 15:14 -  Răspunde

  Stephenie Meyer

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Concurs

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail