Concurs

Concurs „Run All Night”/ „Urmarit in noapte”: doua invitatii duble la film (incheiat)

RAN_70x100R

Freeman Entertainment si CineAmator te invita la film! Liam Neeson, Ed Harris, Joel Kinnaman si Common sunt prinsi intr-o cursa infernala, care te va lasa cu sufletul la gura. „Run All Night”/”Urmarit in Noapte”,  este o productie Warner Bros. Pictures plina de actiune si suspans, de la un regizor care a oferit thrillere in care situatiile limita si intorsaturile de situatii au descris un scenariu plin de adrenalina.

Jimmy “The Gravedigger”Conlon (Liam Neeson) a fost un mafiot de temut. Vanat de politie, chinuit de cosmaruri si parasit de familie, alaturi i-a ramas doar vechiul sau prieten, Shawn Maguire (Ed Harris), un alt cap al mafiei. Cand vine clipa sa plateasca pentru tot, nu vine doar pentru el.  Si acum, are doar o singura noapte sa-si rascumpere pacatele si sa-si salveze fiul. O singura noapte. O noapte sa fuga. Sa moara. Sau sa traiasca.

„Run All Night”/ „Urmarit in noapte” este regizat de Jaume Collet-Serra, cunoscut pentru „House of Wax” (2005), „Unknown”, „Orphan”, „Goal II: Living the Dream”, „Non-Stop”.

One night to settle the score.

Pentru a intra in concurs, garantandu-ti sansa de a castiga una dintre cele doua invitatii duble, trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

 • Trebuie sa devii fan CineAmator prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului aici. Daca deja ma urmariti si ati dat like paginii, puteti trece la urmatoarea etapa din concurs. Prietenii de la Freeman Entertainment va asteapta sa vizitati si pagina lor pentru ultimele noutati in materie de filme!
 • Raspunde printr-un comentariu la intrebarea de concurs 

Invitatiile sunt valabile la Cine Grand Auchan Titan. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cine Grand Auchan Titan. Acestia se vor prezenta la cinematograf cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

CINE GRAND LOGO 01

  Rog participantii sa se inscrie cu un singur comentariu. Persoanele care ofera raspunsul cu mai multe identitati, vor fi descalificate.

Va multumesc pentru intelegere!

Intrebarea este: Rolul de mafiot si ucigas platit Jimmy Conlon din Urmarit in Noapte este jucat de acest actor, celebru pentru rolurile din Non-Stop sau franciza Taken. De asemenea, a fost nominalizat la Oscar pentru rolul din Lista lui Schindler. Care este numele actorului?

 1. Liam Neeson
 2. Ed Harris
 3. Harrison Ford

Castigatorii vor fi contactati sambata, 14 martie  prin email, pentru a-mi trimite datele necesarii validarii. Daca raspunsul nu este primit in intervalul mentionat, premiile se vor redistribui. Succes!

ATENTIE!Pentru a evita situatiile in care premiile nu se valideaza nici la rezerve, nu se vor lua in considerare comentariile de pe facebook pentru ca sunt create conturi false duplicat pentru mai multe inscrieri. Rog ca raspunsurile sa se trimita prin comentariu completand formularul de mai jos!

UPDATE: Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt NASTASE GHEORGHE RAZVAN si GIRNEATA MIHAELA CATALINA.

CASTIGATORI RUN ALL NIGHT

Vezi si...

20 Comments

 1. burlacu sergiu at  -  Răspunde

  Liam Neeson

 2. burlacu marius at  -  Răspunde

  Liam Neeson

 3. LUPU DANIEL-MIHAI at  -  Răspunde

  1. Liam Neeson

 4. Lazar Adrian at  -  Răspunde

  Liam Neeson

 5. Curuliuc Lidia at  -  Răspunde

  1. Liam Neeson

 6. Draghici Stefan at  -  Răspunde

  Liam Neeson

 7. Maria Bragadireanu at  -  Răspunde

  Liam Neeson

 8. Aurora Marin at  -  Răspunde

  Liam Neeson

 9. Dascalu Carmen at  -  Răspunde

  Liam Neeson

 10. Valentina Paduraru at  -  Răspunde

  Liam Neeson

 11. Georgiana at  -  Răspunde

  1. Liam Neeson

 12. VASILE CLAUDIA at  -  Răspunde

  1.Liam Neeson

 13. Girneata Mihaela Catalina at  -  Răspunde

  Liam Neeson

 14. Corina Elena at  -  Răspunde

  1.Liam Neeson

 15. Flore Daniel at  -  Răspunde

  1.Liam Neeson

 16. Nastase Gheorghe Razvan at  -  Răspunde

  Liam Neeson

 17. Oprea Denisa at  -  Răspunde

  1.Liam Neeson

 18. marin mihaela at  -  Răspunde

  liam neeson

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail