Concurs

Concurs ‘Pan’: doua invitatii duble la film (incheiat)

pan_ver6Freeman Entertainment si CineAmator te trimit la film! Din 9 octombrie, afla cum a inceput legenda lui Peter Pan!  Warner Bros., studioul care v-a adus Harry Potter, prezinta un film eveniment, care te va purta intr-o lume fantastica si iti va oferi o experienta cu adevarat magica. Pan: Aventuri in Tara de Nicaieri.

Iti voi spune o poveste despre un baiat care putea sa zboare. Despre piratul care voia sa il ucida. Si despre insula unde traiesc zanele. Dar nu este povestea pe care ai auzit-o pana acum. Pentru ca, uneori, prietenii sunt la inceput dusmani, iar dusmanii prieteni. Si pentru ca, daca vrei sa intelegi cum se incheie lucrurile, trebuie mai intai sa afli cum au inceput.

Filmul „Pan” este regizat de Joe Wright („The Last King”, „Pride and Prejudice „, „Atonement „, „The Solost”, „Hanna”, „Anna Karenina”) si ii are in rolurile principale pe Levi Miller, Hugh Jackman, Garrett Hedlund, Rooney Mara, Adeel Akhtar.

In the beginning… he was just a boy

Pentru a intra in concurs, garantandu-ti sansa de a castiga una dintre cele doua invitatii duble, trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

 • Trebuie sa devii fan CineAmator prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului aici. Daca deja ma urmariti si ati dat like paginii, puteti trece la urmatoarea etapa din concurs. Prietenii de la Freeman Entertainment va asteapta sa vizitati si pagina lor pentru ultimele noutati in materie de filme!
 • Raspunde printr-un comentariu la intrebarea de concurs 

Invitatiile sunt valabile la Cine Grand Auchan Titan. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cine Grand Auchan Titan. Acestia se vor prezenta la cinematograf cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

CINE GRAND LOGO 01

  Rog participantii sa se inscrie cu un singur comentariu. Persoanele care ofera raspunsul cu mai multe identitati, vor fi descalificate.

Va multumesc pentru intelegere!

Intrebarea este: In filmul Pan, rolul piratului Blackbeard este jucat de acest actor nominalizat la Oscar. Acest superstar mondial  este cunoscut mai ales pentru rolurile din Les Misérables si Wolverine. Care este numele sau?

 1.  Hugh Jackman
 2.  Dustin Hoffman
 3.  Johnny Depp

Castigatorii vor fi contactati miercuri, 14 octombrie, prin email, pentru a-mi trimite datele necesarii validarii. Daca raspunsul nu este primit in intervalul mentionat, premiile se vor redistribui. Succes!

ATENTIE! Pentru a evita situatiile in care premiile nu se valideaza nici la rezerve, nu se vor lua in considerare comentariile de pe facebook pentru ca sunt create conturi false duplicat pentru mai multe inscrieri. Rog ca raspunsurile sa se trimita prin comentariu completand formularul de mai jos.

 UPDATE: Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt Covesan Cristina si Claudiu Dobre.

pan castigatori

Vezi si...

24 Comments

 1. Manole Florin at  -  Răspunde

  Hugh Jackman

 2. Radu Ana-Casiana at  -  Răspunde

  1. Hugh Jackman

 3. Nastase Gheorghe Razvan at  -  Răspunde

  Hugh Jackman

 4. ionel pascu at  -  Răspunde

  Hugh Jackman

 5. Florescu Petria at  -  Răspunde

  Hugh Jackman

 6. burlacu sergiu at  -  Răspunde

  1.Hugh Jackman

 7. burlacu marius at  -  Răspunde

  1.Hugh Jackman

 8. Aurora Marin at  -  Răspunde

  Hugh Jackman

 9. Teodora Gaina at  -  Răspunde

  Hugh Jackman

 10. OANA M0STEANU at  -  Răspunde

  Hugh Jackman

 11. Ilie Georgiana at  -  Răspunde

  Hugh Jackman

 12. Cornelia Buica at  -  Răspunde

  Hugh Jackman

 13. Covesan Cristina at  -  Răspunde

  Hugh Jackman

 14. Carmen Dascalu at  -  Răspunde

  Hugh Jackman

 15. Alina Gabriela at  -  Răspunde

  1. Hugh Jackman

 16. Maria Bragadireanu at  -  Răspunde

  Hugh Jackman

 17. Adrian Lazar at  -  Răspunde

  Hugh Jackman

 18. STEFAN NICOLA at  -  Răspunde

  Hugh Jackman

 19. Corina Elena at  -  Răspunde

  1. Hugh Jackman

 20. Claudiu Dobre at  -  Răspunde

  1. Hugh Jackman

 21. Usurelu Andreea at  -  Răspunde

  Hugh Jackman

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail