Concurs

Concurs „Mad Max: Fury Road/ Drumul Furiei”: doua invitatii duble la film (incheiat)

unnamed

Freeman Entertainment si CineAmator te invita la film! Din 15 mai, redescopera geniul lui George Miller si fii parte intr-o cursa pentru supravietuire. In urma cu 3 decenii, regizorul George Miller a incalcat toate regulile si a creat un nou gen de film. O noua lume. Periculoasa, plina de haos si salbatica, in care doar nebunii supravietuiesc. Lumea lui Mad Max. Un om redus la un singur instinct: de supravietuire. El e cel care fuge si de cei vii, si de cei morti.

Urmarit de un trecut turbulent, Mad Max prefera sa calatoresca de unul singur si sa nu isi faca prieteni. In ciuda convingerilor sale, se alatura unui grup de supravietuitori ai desertului, condusi de implacabila luptatoare Imperator Furiosa. Acestia sunt vanati permanent si atacati de tiranul Immortan Joe care ii suspecteaza ca i-au furat cele mai de pret posesii.

In Mad Max: Drumul Furiei, cel de-al patrulea film al francizei, ii vom vedea pe Tom Hardy, Charlize TheronNicholas Houllt, Hugh Keays-Byrne, Nathan Jones, Josh Helman si Rosie Huntington-Whiteley.

Only the mad survive

Pentru a intra in concurs, garantandu-ti sansa de a castiga una dintre cele doua invitatii duble, trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

 • Trebuie sa devii fan CineAmator prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului aici. Daca deja ma urmariti si ati dat like paginii, puteti trece la urmatoarea etapa din concurs. Prietenii de la Freeman Entertainment va asteapta sa vizitati si pagina lor pentru ultimele noutati in materie de filme!
 • Raspunde printr-un comentariu la intrebarea de concurs 

Invitatiile sunt valabile la Cine Grand Auchan Titan. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cine Grand Auchan Titan. Acestia se vor prezenta la cinematograf cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei (luni – duminica).

CINE GRAND LOGO 01

  Rog participantii sa se inscrie cu un singur comentariu. Persoanele care ofera raspunsul cu mai multe identitati, vor fi descalificate.

Va multumesc pentru intelegere!

Intrebarea este: InMad Max: Drumul Furiei”, acest actor, cunoscut pentru rolul lui Bane in „The Dark Knight Rises”, il interpreteaza pe Max Rockatansky. De curand, a jucat in „Lawless” si „Locke”. Care este numele actorului?

 1. Mel Gibson
 2. Christian Bale
 3. Tom Hardy

Castigatorii vor fi contactati duminica, 17  mai, prin email, pentru a-mi trimite datele necesarii validarii. Daca raspunsul nu este primit in intervalul mentionat, premiile se vor redistribui. Succes!

ATENTIE!Pentru a evita situatiile in care premiile nu se valideaza nici la rezerve, nu se vor lua in considerare comentariile de pe facebook pentru ca sunt create conturi false duplicat pentru mai multe inscrieri. Rog ca raspunsurile sa se trimita prin comentariu completand formularul de mai jos!

Pregateste-te pentru o supradoza de adrenalina. Din 15 mai, incepe din nou nebunia. Un film Warner Bros. Pictures, actiunea post-apocaliptica „Mad Max: Drumul Furiei” ajunge pe marile ecrane din tara incepand cu 15 mai. Un film distribuit de Freeman Entertainment. Vizioneaza-l in 2D, 3D, IMAX 3D si 4Dx.

 UPDATE: Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt Ana Chirca si Vlad Gorneanu.

mad max

Vezi si...

25 Comments

 1. savu adrian at  -  Răspunde

  Tom Hardy este raspunsul corect.

 2. Lupu Daniel-Mihai at  -  Răspunde

  3. Tom Hardy

 3. Budeanu Catalin Alexandru at  -  Răspunde

  3. Tom Hardy

 4. Badea Alexandra Viorica at  -  Răspunde

  3. Tom Hardy

 5. Andreea Ilie at  -  Răspunde

  Raspunsul corect este Tom Hardy.

 6. burlacu marius at  -  Răspunde

  3.Tom Hardy

 7. burlacu sergiu at  -  Răspunde

  3.Tom Hardy

 8. Roxana Elena at  -  Răspunde

  Raspunsul este Tom Hardy

 9. Ana Chirca at  -  Răspunde

  Tom Hardy este raspunsul corect.

 10. Madalina Vulpe at  -  Răspunde

  Tom Hardy este raspunsul.

 11. Flore Daniel at  -  Răspunde

  3.Tom Hardy

 12. Lazar Adrian at  -  Răspunde

  Raspuns corect: Tom Hardy

 13. Georgiana Cristiana at  -  Răspunde

  3. Tom Hardy

 14. Vlad Gorneanu at  -  Răspunde

  Tom Hardy. Super rol facut pentru Bane. Best villain ever.

 15. Alina Gabriela at  -  Răspunde

  3. Tom Hardy

 16. Happy Ady at  -  Răspunde

  Raspunsu corect este Tom Hardy

  • Happy Ady at  -  Răspunde

   Raspunsul corect este Tom Hardy. 😀 Cu scuzele de rigoare ma repet 😀 Am gresit si cum nu este optiunea de editare voi lasa raspunsul corect si corectat in aceasta sectiune…Zi frumoasa!

 17. Ciprian Stefan Barbu at  -  Răspunde

  Tom Hardy este numele actorului.

 18. Draghici Stefan at  -  Răspunde

  3. Tom Hardy

 19. Ionut Butula at  -  Răspunde

  Tom Hardy !!!!

 20. Girneata Mihaela Catalina at  -  Răspunde

  3. Tom Hardy

 21. Malaescu Cristian at  -  Răspunde

  3. Tom Hardy

 22. Alina Condruz at  -  Răspunde

  3. Tom Hardy

 23. Curuliuc Lidia at  -  Răspunde

  3. Tom Hardy

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.