Concurs

Concurs „Coconut: The Little Dragon/ Micul Dragon”: doua invitatii duble la film (incheiat)

unnamedDin 15 mai RoImage aduce pe marile ecrane o animatie 3D plina de aventuri si nazbatii pentru cei mici! Adu-ti copilul la un desen animat dublat, colorat si vesel!

Coconut, un dragon de foc mititel, este insarcinat sa pazeasca iarba de foc care ii confera neamului sau un dar unic, acela de a sufla flacari, dar se trezeste ca cineva a furat-o de sub nasul lui. Prin urmare, Coconut se hotaraste sa porneasca in cautarea ierbii focului, si isi uneste fortele cu Oscar, dragonul mancacios, si Matilda, un porcusor tepos. Coconut este surprins sa afle ca celelalte neamuri de dragoni nu simpatizeaza prea mult dragonii de foc. Darul lor special se pare ca este invidiat de ceilalti, dar, cand vulcanul dormitand de pe Insula Dragonilor se trezeste la viata si incepe sa verse lava fierbinte, Coconut trebuie sa infrunte curajos caldura si fumul, ca sa aduca inapoi iarba focului. Dar oare chiar isi doreste ca insula sa redevina asa cum era ea inainte? Poate gasi el o cale de a impaca toate rasele de dragoni si sa si salveze insula de la distrugere?

Filmul este regizat de Nina Wels, Hubert Weiland si are la baza scenariul semnat de Gabriele M. Walther, Mark Slater

Pentru a intra in concurs, garantandu-ti sansa de a castiga una dintre cele doua invitatii duble, trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

 • Trebuie sa devii fan CineAmator prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului aici. Daca deja ma urmariti si ati dat like paginii, puteti trece la urmatoarea etapa din concurs. Prietenii de la RoImage va asteapta sa vizitati si pagina lor pentru ultimele noutati in materie de filme!
 • Raspunde printr-un comentariu la intrebarea de concurs si castiga una dintre cele doua invitatii duble

Invitatiile sunt valabile exclusiv la Cinema City din cadrul Sun Plaza, in intervalul 18 – 25 mai, conform programului intern. Biletele se ridica personal de castigatori de la sediul distribuitorului, de luni pana vineri, intre orele 10-17.

 Rog participantii sa se inscrie cu un singur comentariu. Persoanele care ofera raspunsul cu mai multe identitati, vor fi descalificate.

Va multumesc pentru intelegere!

Intrebarea este: Care este ultima animatie urmarita?

Castigatorii vor fi contactati duminica, 17 mai, prin email, pentru a-mi trimite datele necesarii validarii. Daca raspunsul nu este primit in intervalul mentionat, premiile se vor redistribui Succes!

ATENTIE! Pentru a evita situatiile in care premiile nu se valideaza nici la rezerve, nu se vor lua in considerare comentariile de pe facebook pentru ca sunt create conturi false duplicat pentru mai multe inscrieri. Rog ca raspunsurile sa se trimita prin comentariu completand formularul de mai jos!

UPDATE: Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt  HAPPY ADY si DRAGHICI STEFAN.

coconut

Vezi si...

9 Comments

 1. Flore Daniel at  -  Răspunde

  Sta sa ploua cu chiftele

 2. constantin maricica at  -  Răspunde

  6 Hero am vazut cu un baietel

 3. Lazar Adrian at  -  Răspunde

  RIO 2 este ultima animatie vizionata.

 4. roxana popa at  -  Răspunde

  Clopotica si Bestia de Nicaieri

 5. Oana Mosteanu at  -  Răspunde

  Sta sa ploua cu chiftele

 6. Alina Gabriela at  -  Răspunde

  Denele animate: RIO 2

 7. Draghici Stefan at  -  Răspunde

  Penguins of Madagascar

 8. Curuliuc Lidia at  -  Răspunde

  Mr. Peabody & Sherman

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail