Concurs

Concurs „Into The Storm: In mijlocul furtunii”: doua invitatii duble la film + material promotional (incheiat)

into-the-storm-976754lDin 12 septembrie Freeman Entertainment aduce pe marile ecrane un film in care natura face un adevarat spectacol! De la regizorul filmului „Final Destination 5” primim de data asta o productie in care vanatorii de tornade vor avea rolul principal, iar aventura si situatiile limita vor fi intalnite la fiecare pas!

Nimic nu anunta dezastrul. Nu a existat acel calm de dinaintea furtunii. Natura s-a dezlantuit brusc si extrem. Fara precedent, furtuna s-a dovedit a fi cea mai mare din istorie. Si in timp ce unii cauta adapost sigur, vanatorii profesionisti de furtuni si amatorii teribilisti de senzatii tari gonesc spre vortex cu gandul sa nu rateze ocazia unica de a inregistra cat mai de aproape fenomenul.

Raspunde corect la intrebarea de concurs si ai sansa sa castigi una dintre cele 2 invitatii duble la filmul „In mijlocul furtunii”, valabile la Cinema City Sun Plaza, dar si o patura originala „Into The Storm”.

Distributia filmului este completata de Richard ArmitageSarah Wayne CalliesMatt Walsh, Max Deacon, Nathan Kress, Alycia Debnam Carey.

There is no calm before the storm!

Pentru a intra in concurs, garantandu-ti sansa de a castiga una dintre cele doua invitatii duble sau patura promotionala, trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

 • Trebuie sa devii fan CineAmator  prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului aici. Daca deja ma urmariti si ati dat like paginii, puteti trece la urmatoarea etapa din concurs. Prietenii de la Freeman Entertainment va asteapta sa vizitati si pagina lor pentru ultimele noutati in materie de filme!
 • Raspunde printr-un comentariu prin platforma facebook la intrebarea de concurs si castiga una dintre cele doua invitatii duble la filmul  „Into the Storm: In mijlocul furtunii”. 

Patura

 

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza. Patura va fi oferita celui de-al treilea castigator ales in baza random.org.

 Rog participantii sa se inscrie cu un singur comentariu. Persoanele care ofera raspunsul cu mai multe identitati, vor fi descalificate.

Va multumesc pentru intelegere!

Intrebarea este: In filmul „In mijlocul furtunii”, actorul principal este cunoscut pentru rolul leader-ului dwarfilor Thorin Oakenshield, din trilogia The Hobbit. Cum il cheama pe acest actor?

 1.        Richard Armitage
 2.        Bryan Cranston
 3.        Martin Freeman

Castigatorii vor fi contactati miercuri, 18 septembrie, prin email, pentru a-mi trimite datele necesarii validarii. Daca raspunsul nu este primit in intervalul mentionat, premiile se vor redistribui.

Din 12 septembrie, pregateste-te sa mergi #inmijloculfurtunii si sa traiesti o experienta unica. In Mijlocul Furtunii, o productie New Line Cinema in asociere cu Village Roadshow Pictures, cu Richard Armitage si Sarah Wayne Callies. Din 12 septembrie numai la cinema.

UPDATE: Concursul s-a incheiat. Au castigat cate o invitatie la film Luciu Simona-Elena si Andreea Usurelu. Patura a fost castigata de Mihaela Catalina Girneata.

Untitled

Vezi si...

17 Comments

 1. Budeanu Catalin Alexandru at  -  Răspunde

  Richard Armitage

 2. Badea Alexandra at  -  Răspunde

  Richard Armitage

 3. burlacu marius at  -  Răspunde

  1.Richard Armitage

 4. burlacu sergiu at  -  Răspunde

  1.Richard Armitage

 5. Mincu Adriana at  -  Răspunde

  Richard Armitage

 6. Luciu Simona-Elena at  -  Răspunde

  1. Richard Armitage

 7. Happy Ady at  -  Răspunde

  Richard Armitage

 8. Serban Florin Ionut at  -  Răspunde

  Richard Armitage

 9. Oana Mosteanu at  -  Răspunde

  Richard Armitage

 10. Mosteanu Madalin at  -  Răspunde

  Richard Armitage

 11. popa roxana elisabeta at  -  Răspunde

  Richard Armitage

 12. ioan dant at  -  Răspunde

  Richard Armitage

 13. Lazar Adrian at  -  Răspunde

  1.Richard Armitage

 14. Nastase Gheorghe Razvan at  -  Răspunde

  Richard Armitage

 15. Teodora Gaina at  -  Răspunde

  Richard Armitage

 16. Dan Gaina at  -  Răspunde

  Richard Armitage

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.