Concurs

Concurs: castiga doua invitatii la ‘Live by Night: Legea noptii’ (incheiat)

Freeman Entertainment si CineAmator te trimit in anii ’20! Vino sa vezi Legea Noptii, un film plin de actiune, intens si elegant, cu Ben Affleck, Zoe Saldana si Sienna Miller, scris si regizat de Ben Affleck. Lasa-te purtat in era in care muzica acoperea zgomotele de gloante si manierele impecabile ascundeau elegant luptele pentru putere.

Anii 20, perioada prohibitiei. Era jazzului si a gangsterilor. Banii se faceau rapid, si tot rapid se pierdeau. Foarte des o data cu viata. Pentru Joe Coughlin (Ben Affleck), fiul inspectorului poliţiei din Boston, viata in afara legii aduce multe beneficii si reuseste sa se bucure de ele tinandu-se departe de mafie. Dar atunci cand incalca regulile nescrise si ii fura amanta si banii unui gangster notoriu, este atras intr-un vartej al razbunarii din care nu mai poate iesi…

Pentru a intra in concurs, garantandu-ti sansa de a castiga una dintre cele doua invitatii duble trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

 • Trebuie sa devii fan CineAmator prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului aici. Daca deja ma urmariti si ati dat like paginii, puteti trece la urmatoarea etapa din concurs. Prietenii de la Freeman Entertainment va asteapta sa vizitati si pagina lor pentru ultimele noutati in materie de filme!
 • Raspunde printr-un comentariu la intrebarea de concurs 

Invitatiile sunt valabile la Cine Globe Auchan Titan. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cine Grand Auchan Titan. Acestia se vor prezenta la cinematograf cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei (luni – duminica).

  Rog participantii sa se inscrie cu un singur comentariu (facebook/ comentariu). Persoanele care ofera raspunsul cu mai multe identitati, vor fi descalificate.

Intrebarea este: In Legea Noptii, Ben Affleck nu detine doar rolul principal, ci si semneaza scenariul si regia. Pe langa succesul in cariera de actor, Ben Affleck a reusit sa se impuna si ca regizor cu Gone Baby Gone, The Town si, mai ales, titlul din 2012 cu care a castigat Oscarul pentru cel mai bun film. Cum se numeste acest film?

 1. Gone Girl
 2. Good Will Hunting
 3. Argo

Castigatorii vor fi anuntati duminica, 22 ianuarie, prin email, pentru a-mi trimite datele necesarii validarii. Daca raspunsul nu este primit in intervalul mentionat, premiile se vor redistribui. Succes!

Legea Noptii, o productie Warner Bros. Pictures distribuit in Romania de Freeman Entertainment. Mergi la cinema din 13 ianuarie.

UPDATE: Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt Priveste Cerul si Luscan Roxana.

Vezi si...

5 Comments

 1. tiberiu ivascu at  -  Răspunde

  Argo este filmul.

 2. Adrian Lazar at  -  Răspunde

  Argo se numeste filmul.

 3. Luscan Roxana at  -  Răspunde

  Raspunsul este Argo

 4. Anca Iuliana Lazar at  -  Răspunde

  Argo se numeste.

 5. burlacu marius at  -  Răspunde

  Argo se numeste

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail