Stiri, Televiziune

Continuarea „Suleyman Magnificul” -„Kosem”, un nou serial de epoca la Kanal D

Kosem”, un nou serial fenomen, vine din 23 ianuarie la Kanal D, de la producatorii serialului „Suleyman Magnificul”

Kanal D difuzeaza din 23 ianuarie „Kosem”, un serial care se anunta un adevarat fenomen, realizat de aceeasi producatori care au scris istorie in materie de seriale, cu „Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii”.

Serialul recreeaza, in detaliu, o intreaga lume din Turcia Otomana, personajul central fiind de aceasta data sultana Kosem, una dintre cele mai puternice figuri feminine din istoria Imperiului. Costume si bijuterii spectaculoase, concepute special pentru aceasta magnifica productie, decoruri care recreeaza palatele si interioarele haremului Sultanei Kosem, scenaristii si consultantii istorici implicati in acest proiect ambitios au facut din serialul „Kosem” un produs de exceptie care a fost deja vandut in foarte multe tari, printre care Ungaria, Grecia, Rusia, Indonezia, Lituania, Polonia, teritorii din Africa de Nord.

Aventurile, intrigile din harem, tradarile, crimele si nu in ultimul rand povestile de dragoste vor face deliciul fanilor serialelor turcesti, mai ales ca se vor regasi aceleasi teme muzicale si interpretari care i-au cucerit in coloana sonora de la „Suleyman Magnificul”.

Kosem adolescenta va fi interpretata de Anastasia Tsilimpiou, o foarte tanara si incantatoare actrita cu origini romanesti si grecesti. Acorul Ekin Koc ii da viata sultanului Ahmed, cel care se va indragosti iremediabil de frumoasa Kosem.

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Concurs

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail