Concurs

Concurs: castiga doua invitatii la filmul de actiune ‘Overdrive’ (incheiat)

Vertical Entertainment si CineAmator te invita la concurs!

Din 16 iunie vino la cinema ca sa intri intr-o cursa contracronometru cu urmariri in cele mai stilate masini! Vino sa vezi cele mai elaborate jafuri cu autoturisme si sa admiri modele unice de masini de colectie, dar si sa stai cu sufletul la gura intr-o productie intensa – Overdrive!

Fratii Foster au o ocupatie mai putin obisnuita: sunt platiti sa fure masini de lux. Traiesc pentru viteza, risc si adrenalina la bordul unor bolizi cu preturi incredibile. Angajati sa fure din Marsilia un superb Bugatti 1937 – editie limitata, masina de colectie a unui mafiot local influent, afla ce inseamna cu adevarat pericolul. Au la dispozitie o saptamana sa se revanseze, furand un Ferrari din ’62, aflat in proprietatea unui interlop rival.

„Overdrive” este regizat de Antonio Negret (Forever, The 100, The Flash, Arrow, Legends of Tomorrow) si ii are in rolurile principale pe Ana de Armas, Scott Eastwood, Gaia Weiss. Creatorii sunt cei responsaibil de productiile de succes Taken, Wanted, 2 Fast 2 Furious.

Concurs invitatii la filmul ‘Overdrive’

Pentru a intra in concurs, garantandu-ti sansa de a castiga una dintre cele doua invitatii duble trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

 • Trebuie sa devii fan CineAmator prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului aici. Daca deja ma urmariti si ati dat like paginii, puteti trece la urmatoarea etapa din concurs. Prietenii de la Vertical Entertainment va asteapta sa vizitati si pagina lor pentru ultimele noutati in materie de filme!
 • Raspunde printr-un comentariu la intrebarea de concurs 

Invitatiile sunt valabile la Cine Globe Auchan Titan. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cine Grand Auchan Titan. Acestia se vor prezenta la cinematograf cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei (luni – duminica).

  Rog participantii sa se inscrie cu un singur comentariu (facebook/ comentariu). Persoanele care ofera raspunsul cu mai multe identitati, vor fi descalificate.

Intrebarea este: Actorul principal din Overdrive, fiul unui actor legendar, si-a facut debutul in Flags of our Father, bifand apoi roluri in titluri mari precum Gran Torino, Suicide Squad sau Fast and Furious 8. Care este numele sau?

 1. Scott Eastwood
 2. Max Irons
 3. Colin Hanks

Castigatorii vor fi anuntati duminica, 25 iunie, prin email, pentru a-mi trimite datele necesarii validarii. Daca raspunsul nu este primit in intervalul mentionat, premiile se vor redistribui. Succes!

UPDATE: Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt Diana Diamondent si Arabela Ioana.

Vezi si...

12 Comments

 1. Manole Olimpia 21 iunie 2017 at 17:31 -  Răspunde

  Scott Eastwood

 2. burlacu sergiu 21 iunie 2017 at 20:51 -  Răspunde

  1.Scott Eastwood

 3. Teodorescu Arabela 21 iunie 2017 at 22:34 -  Răspunde

  Scott Eastwood

 4. Luscan Roxana 22 iunie 2017 at 0:18 -  Răspunde

  Scott Eastwood

 5. Ciprian Stefan Barbu 22 iunie 2017 at 11:53 -  Răspunde

  Scott Eastwood

 6. Adriana Marin 22 iunie 2017 at 16:17 -  Răspunde

  Scott Eastwood

 7. Sipoteanu Andreea 22 iunie 2017 at 18:07 -  Răspunde

  Scott Eastwood se numeste!

 8. Vatra Andreea Madalina 23 iunie 2017 at 13:38 -  Răspunde

  Scott Eastwood

 9. Gheorghe Razvan Nastase 23 iunie 2017 at 23:24 -  Răspunde

  Scott Eastwood

 10. Daniela Barbu 24 iunie 2017 at 23:29 -  Răspunde

  Scott Eastwood

 11. Ionela Cristina 25 iunie 2017 at 9:34 -  Răspunde

  Scott Eastwood

 12. Manole Catalin Alexandru 26 iunie 2017 at 13:00 -  Răspunde

  Scott Eastwood

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.