Stiri, Televiziune

Legaturi bolnavicioase – premiera pe 25 iunie la FilmBox

SPI International / FilmBox promoveaza filmele europene de succes: luna aceasta, „Legaturi Bolnavicioase”, in regia lui Tudor Giurgiu

„Legaturi Bolnavicioase” (2006), primul lungmetraj al regizorului roman Tudor Giurgiu („Despre oameni si melci”, „De ce eu”), va fi difuzat in luna iunie, la canalele FilmBox. Productia, o pelicula 100% autohtona, castigatoare a doua premii la gala Gopo 2007, a fost filmul romanesc cu cel mai mare numar de spectatori in cinema, in 2006.

Filmata in numai o luna si jumatate, in mare parte in Bucuresti, si bazata pe romanul omonim al Ceciliei Stefanescu, drama urmareste triunghiul amoros format de 3 tineri aflati in cautarea propriei identitati. Kiki (Maria Popistasu – „SexTraffic”) si Sandu (Tudor Chirila – „Milionari de weekend”) sunt mai mult decat frate si sora; ei sunt indragostiti unul de altul, dar relatia lor atat de bine ascunsa va fi cunoscuta de toti dupa ce Kiki incepe o poveste de dragoste cu prietena ei Alex ( Ioana Barbu – „Daca bobul nu moare”).

Subiectul dramei recomandate de FilmBox in luna iunie a creat destul de multe controverse, considerat a fi poate prea incitant pentru cinefilii din Romania si nu numai. Din distributie mai fac parte nume importante ale cinematografiei de la noi din tara, ca Mircea Diaconu sau Tora Vasilescu, dar si vedete din showbiz ca Puya sau Mihaela Radulescu.

Bine primita de critici, care au descris-o in termeni precum „un joc actoricesc impresionant” (Variety) sau „o maturizare a cinematografiei romanesti” (The Guardian), pelicula va fi difuzata duminica, 25 iunie, de la ora 22:00, pe FilmBox Plus.

Vizionare trailer:

Loading...

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.