Concurs

CONCURS: castiga doua invitatii duble la ‘Suicide Squad: Brigada Sinucigasilor’ (incheiat)

SS_70x100_logos_BUNFreeman Entertainment si CineAmator te trimit din nou sa evadezi in universul DC!

Vino sa vezi unde a inceput nebunia si cunoaste-i pe Deadshot, Harley Quinn, Captain Boomerang, Katana, Amanda Waller sau pe Joker si descopera alaturi de ei ce inseamna pericolul, adrenalina, prietenia si de ce vendetta personala nu face casa buna cu emotiile!

Aduna o echipa din cei mai periculosi anti-eroi, criminali incarcerati, da-le cel mai tare arsenal pe care il ai la dispozitie si trimite-i intr-o misiune ultrasecreta, din care nu conteaza daca se intorc. Pare un plan perfect…  Dar cand super raii afla ca sunt un fel de brigada a sinucigasilor, isi vor duce misiunea la capat sau va fi fiecare pentru el?

Filmul este regizat de David Ayer (‘Fury’ , ‘Sabotage’, ‘End of Watch’, ‘Street Kings’, ‘Harsh Times’).

In rolurile principale ii veti recunoaste pe Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie, Joel Kinnaman, Viola Davis, Jai Courtney, Jay Hernandez, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Ike Barinholtz, Scott Eastwood, Cara Delevingne.

Pentru a intra in concurs, garantandu-ti sansa de a castiga una dintre cele doua invitatii duble trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

 • Trebuie sa devii fan CineAmator prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului aici. Daca deja ma urmariti si ati dat like paginii, puteti trece la urmatoarea etapa din concurs. Prietenii de la Freeman Entertainment va asteapta sa vizitati si pagina lor pentru ultimele noutati in materie de filme!
 • Raspunde printr-un comentariu la intrebarea de concurs 

Invitatiile sunt valabile la Cine Globe Auchan Titan. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cine Grand Auchan Titan. Acestia se vor prezenta la cinematograf cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei (luni – duminica).

  Rog participantii sa se inscrie cu un singur comentariu (facebook/ comentariu). Persoanele care ofera raspunsul cu mai multe identitati, vor fi descalificate.

Intrebarea este:Aceasta actrita australiana interpreteaza in Brigada Sinucigasilor rolul lui Harley Quinn – alias Dr. Harleen Quinzel  – o fosta doctor psihiatru care s-a indragostit de Joker, cel mai faimos pacient al sau si acum vede viata ca o mare gluma. Actrita a devenit celebra cu rolul de debut din Lupul de pe Wall Street, jucand apoi in Whiskey Tango Foxtrot, Focus si Legenda lui Tarzan. Care este numele ei?

 1. Margot Robbie
 2. Viola Davis
 3. Alicia Vikander

Castigatorii vor fi anuntati miercuri, 17 august, prin email, pentru a-mi trimite datele necesarii validarii. Daca raspunsul nu este primit in intervalul mentionat, premiile se vor redistribui. Succes!

Din 5 august, e atat de bine sa fii rau! Fa cunostinta cu Harley Queen, Joker, Deadshot, Boomerang, Diablo, Killer Croc, Enchantress si alti rai in al treilea film din Universul DC Comics: Brigada Sinucigasilor. Un film eveniment, regizat de David Ayer (Fury), cu Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto, Jai Courtney, Joel Kinnaman, Cara Delevingne si Viola Davis. O productie Warner Bros. Pictures, distribuita in cinematografele din Romania de Freeman Entertainment. Brigada Sinucigasilor. Din 5 august in 3D, Dolby Atmos, 4Dx si IMAX 3D.

UPDATE: Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt Corina Elena si Thea.

suicide squa

Vezi si...

14 Comments

 1. Vaduva Robert Vasile 11 august 2016 at 19:04 -  Răspunde

  1. Margot Robbie

 2. Popescu Alina Elena 11 august 2016 at 19:05 -  Răspunde

  1.Margot Robbie

 3. Anca Lazar 11 august 2016 at 19:25 -  Răspunde

  Margot Robbie

 4. Flore Daniel 11 august 2016 at 19:50 -  Răspunde

  1.Margot Robbie

 5. Slate Elena 11 august 2016 at 20:01 -  Răspunde

  Margot Robbie

 6. Buica Cornelia 12 august 2016 at 0:55 -  Răspunde

  Margot Robbie

 7. THEA 12 august 2016 at 9:09 -  Răspunde

  Margot Robbie

 8. Lazar Adrian 12 august 2016 at 11:41 -  Răspunde

  Margot Robbie

 9. Moise Eliza 12 august 2016 at 12:27 -  Răspunde

  Margot Robbie

 10. Claudiu Marius 12 august 2016 at 13:24 -  Răspunde

  Margot Robbie

 11. Alina Gabriela 12 august 2016 at 15:02 -  Răspunde

  1.Margot Robbie

 12. Ionescu Oana Milena 12 august 2016 at 21:33 -  Răspunde

  Margot Robbie

 13. Gheorghe Razvan Nastase 15 august 2016 at 21:52 -  Răspunde

  Margot Robbie

 14. Corina Elena 16 august 2016 at 14:41 -  Răspunde

  1.Margot Robbie

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.