Lansari filme, Stiri

‘Lights Out: Nu stinge lumina’: premiera pe marile ecrane din 12 august

afis_LightsRaul iese din intuneric pe marele ecran cu premiera „Nu stinge lumina”

Producatorul James Wan („Traind printre demoni”) ne aduce din 12 august la cinema „Nu stinge lumina”, o noua poveste de groaza despre o amenintare necunoscuta care pandeste din intuneric.

Cand a plecat de acasa, Rebecca a crezut ca a lasat in urma toate fricile din copilarie. Niciodata nu a reusit sa faca diferenta intre ce era real si ce nu atunci cand se stingea lumina… iar acum fratele ei mai mic, Martin, trece prin aceleasi momente de groaza care, odata, i-au amenintat si ei viata. O entitate demonica atasata in mod misterios de mama lor, Sophie, a reaparut in mod inexplicabil. Dar de data aceasta, pe masura ce Rebecca se apropie tot mai mult de dezlegarea misterului, nu mai exista niciun dubiu ca vietile lor sunt in pericol… odata ce se sting luminile.
Teresa Palmer („Triple 9: Codul strazii”, „Iubitul meu e zombi”) este Rebecca, Gabriel Bateman („Annabelle”) ii da viata lui Martin, Billy Burke (din franciza „Amurg”) este Paul, tatal lui Martin, Alexander DiPersia („Forever”) il interpreteaza pe Brett, iubitul Rebeccai, iar Maria Bello („Prizonieri”) este Sophie.

„Nu stinge lumina” reprezinta primul lungmetraj regizat de David F. Sandberg, scenariul fiind scris de Eric Heisserer („Destinatie finala 5”) pe baza filmului de scurt metraj cu acelasi nume realizat de Sandberg. James Wan, Lawrence Grey si Heisserer sunt producatorii peliculei, Walter Hamada, Dave Neustadter si Richard Brener fiind producatorii executivi.

L.O.00565.dng

Echipa din spatele camerelor de filmat condusa de Sandberg ii include pe: Marc Spicer, director de imagine („Furios si iute 7”), Jennifer Spence ca scenograf (filmele „Insidious”), Kirk Morri („Traind printre demoni”) si Michel Aller („Activitate Paranormala. Dimensiunea Spectrala”) ca editori de imagine si Kristin M. Burke („Traind printre demoni”), designer de costume. Coloana sonora este compusa de Benjamin Wallfisch („Bhopal: O rugaciune pentru ploaie”).

Warner Bros. Pictures si New Line Cinema prezinta „Nu stinge lumina”, o productie Grey Matter/Atomic Monster, in premiera din 12 august la cinema.

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail