Concurs

Concurs: castiga doua invitatii duble la „A Star is Born” – filmul cu Lady Gaga (incheiat)

Concurs bilete cinema: castiga doua bilete la filmul „A Star is Born: S-a nascut o stea”

Din 19 octombrie Vertical Entertainment te invita sa vezi drama romantica „S-a nascut o stea”. Filmul ii aduce impreuna pe marile ecrane pe doi dintre cei mai apreciati artisti ai momentului: pe actorul Bradley Cooper, nominalizat la Oscar si superstarul Lady Gaga, aflata la primul ei rol principal major. Totodata, productia reprezinta debutul lui Cooper in postura de regizor.

Tragica poveste de dragoste este centrata in jurul muzicianului Jackson Maine (Bradley) care o intalneste pe tanara aspiranta Ally (Lady Gaga) si se indragosteste pe loc de ea. Desi nu mai spera sa devina cantareata vreodata, Ally cucereste publicul imediat, dupa ce Jack o convinge sa urce pe scena, la unul dintre concertele lui. Pe masura ce cariera lui Ally ia amploare, povestea lor de dragoste se deterioreaza, iar Jack se simte tot mai singur in interminabila lui lupta cu demonii interiori.

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga una dintre cele 2 invitatii duble la drama romantica „A Star is Born”.

Pentru a intra in concurs, garantandu-ti sansa de a castiga una dintre cele doua invitatii duble trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

 • Trebuie sa devii fan CineAmator prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului aici. Daca deja ma urmariti si ati dat like paginii, puteti trece la urmatoarea etapa din concurs. Prietenii de la Vertical Entertainment va asteapta sa vizitati si pagina lor pentru ultimele noutati in materie de filme!
 • Raspunde printr-un comentariu la intrebarea de concurs

Intrebarea este:

Pentru acest actor care interpreteaza rolul starului Jackson Maine, „S-a nascut o stea” inseamna si debutul regizoral. De asemenea, melodiile din film sunt interpretate chiar de el, live pe set. Este celebru pentru rolurile din seria „The Hangover”, „The A-team”, „Limitless” sau „American Sniper”. Care este numele sau?

a)         Bradley Cooper

b)         Jared Leto

c)         Matthew McConaughey

Invitatiile sunt valabile la Cine Globe Auchan Titan. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cine Grand Auchan Titan. Acestia se vor prezenta la cinematograf cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei (luni – duminica).

Rog participantii sa se inscrie cu un singur mesaj (facebook/ comentariu). Persoanele care ofera raspunsul cu mai multe identitati, vor fi descalificate.

ATENTIE: Participand la acest concurs iti dai acordul ca datele tale sa fie prelucrate de catre organizatorii acestuia.

Castigatorii vor fi anuntati joi, 25 octombrie, prin email pentru a-mi trimite datele necesare validarii. Daca raspunsul nu este primit in intervalul mentionat, premiile se vor redistribui.

Vizionare trailer:

https://youtu.be/LqPCSTMFLnE

UPDATE: Concurs incheiat.

Vezi si...

6 Comments

 1. Eliza Petre at  -  Răspunde

  Raspunsul la intrebare este: a) Bradley Cooper

 2. Andreea S at  -  Răspunde

  Bradley Cooper

 3. burlacu marius at  -  Răspunde

  Bradley Cooper

 4. Andreea Elena at  -  Răspunde

  A. Bradley Cooper

 5. Cioclei Alexandra at  -  Răspunde

  Bradley Cooper

 6. Georgiana Păun at  -  Răspunde

  A) Bradley Cooper

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.