Concurs

Concurs „As Above, So Below: Precum in Iad asa si pe Pamant”: doua invitatii duble la film (incheiat)

precum in iad asa si pe pamantDin 12 septembrie RoImage aduce pe marile ecrane un film horror din categoria found-footage, un film regizat de John Erick Dowdle („Full Moon Rising”, „The Dry Spell”,  „The Poughkeepsie Tapes”, „Quarantine”, „Devil”). Productia turnata in stilul unor casete filmate de amatori, da senzatia de realism, astfel ca materialul gasit sau prezentat ulterior sa para a fi fost surprins din intamplare sau in incercarea crearii unui documentar. Un film horror veritabil, convingator care nu se recomanda celor care sufera de claustrofobie.

O tanara studenta isi risca viata pentru a recladi numele tatalui sau, convins de existenta Pietrei Filosofale. Cautarile sale o conduc la teoria ca pe sub strazile Parisului va gasi ceea ce cauta. Aici este locul unde se intind kilometri intregi de catacombe care adapostesc milioane de oseminte si cadavre. Impreuna cu un grup de localnici isi creaza o echipa de exploratori si pleaca intr-o aventura periculoasa la capatul careia nu stie ce va gasi. Labirintul secret devine o amenintare la fiecare pas si tinde sa exploateze cele mai negre secrete ale celor plecati cu gandul la imbogatire… „Precum in iad asa si pe Pamant” porneste ca o aventura nevinovata si se dovedeste a deveni o lupta pentru supravietuire intr-o lume a nebuniei si a demonilor.

Distributia filmului este completata de Perdita Weeks, Ben Feldman, Edwin Hodge, Francois Civil, Marion Lambert, Ali Marhyar, Cosme Castro, Hamidreza Javdan.

The only way out is down.

Pentru a intra in concurs, garantandu-ti sansa de a castiga una dintre cele doua invitatii duble, trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

 • Trebuie sa devii fan CineAmator prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului aici. Daca deja ma urmariti si ati dat like paginii, puteti trece la urmatoarea etapa din concurs. Prietenii de la RoImage va asteapta sa vizitati si pagina lor pentru ultimele noutati in materie de filme!
 • Raspunde printr-un comentariu la intrebarea de concurs prin paltforma facebook si castiga una dintre cele doua invitatii duble la filmul  „As Above, So Below”. 

Invitatiile se inmaneaza personal si sunt valabile exclusiv la cinematograful Hollywood Multiplex din cadrul Mall Vitan, in perioada 12-25 septembrie 2014.

 Rog participantii sa se inscrie cu un singur comentariu. Persoanele care ofera raspunsul cu mai multe identitati, vor fi descalificate.

Va multumesc pentru intelegere!

Intrebarea este: Daca ati putea recomanda un singur film horror care ar trebui obligatoriu de vazut de oricine, care ar fi acela?

Castigatorii vor fi contactati sambata, 13 septembrie, prin email, urmand sa stabilim unde ne vom intalni pentru inmanarea invitatiei. Success!

Vezi si...

8 Comments

 1. Happy Ady at  -  Răspunde

  You’re Next (2011)

 2. Budeanu Catalin at  -  Răspunde

  I-as recomanda Evil Dead

 3. Dani Turcu at  -  Răspunde

  The Mist (2007)

 4. Luciu Simona-Elena at  -  Răspunde

  Shutter (2004)

 5. Oana Mosteanu at  -  Răspunde

  Recomand „The Mist”

 6. Mosteanu Madalin at  -  Răspunde

  Recomand „Shutter”

 7. Lazar Adrian at  -  Răspunde

  The Exorcism of Emily Rose

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.