Concurs

Concurs „American Sniper”/ „Lunetistul american”: doua invitatii duble la film (incheiat)

AS_70x100_print

Partener Media, Warner Bros. Pictures si Freeman Entertainment te invita la film! Din 23 ianuarie Freeman Entertainment aduce pe marile ecrane „American Sniper”/ „Lunetistul american„, un film cu 6 sase nominalizari la Oscar, inclusiv pentru „Cel mai bun film”, „Cel mai bun actor” (Bradley Cooper) si „Cel mai bun scenariu adaptat” (Jason Hall).  In regia lui Clint Eastwood, premiat de bransa cu a patra nominalizare la premiile Directors Guild of America, dar si cu premiul pentru „Cel mai bun regizor” din partea National Board of Review, filmul este inspirat din fapte reale si dezvaluie povestea cutremuratoare si emotionanta a celui mai eficient  lunetist din istoria militara a S.U.A.

Chris este trimis in Irak cu unica misiune de a-si proteja camarazii pe campul de lupta. Acuratetea tintei sale a salvat multe vieti, motiv pentru care colegii de arme l-au supranumit „Legenda”. Insa povestea lui a ajuns dincolo de liniile inamicilor, care au pus pret pe capul sau. Cu toate dramele razboilui, Chris se mai loveste si de datoria de a fi sot si tata model pentru familia care il asteapta acasa.
In ciuda pericolului si a dorului de casa, militarul duce la bun sfarsit patru misiuni de razboi, in care nu-si lasa in urma niciun camarad. Totusi, odata ajuns langa sotie si copii, isi da seama ca traumele de pe campul de lupta nu ii vor da pace niciodata.

One Bullet can tell the story

Pentru a intra in concurs, garantandu-ti sansa de a castiga una dintre cele doua invitatii duble, trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

 • Trebuie sa devii fan CineAmator prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului aici. Daca deja ma urmariti si ati dat like paginii, puteti trece la urmatoarea etapa din concurs. Prietenii de la Freeman Entertainment va asteapta sa vizitati si pagina lor pentru ultimele noutati in materie de filme!
 • Raspunde printr-un comentariu la intrebarea de concurs si castiga una dintre cele doua invitatii duble la thrillerul „Amerinca Snipet”/ „Lunetistul american. 

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza, doar de luni pana vineri. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza. 

 Rog participantii sa se inscrie cu un singur comentariu. Persoanele care ofera raspunsul cu mai multe identitati, vor fi descalificate.

Va multumesc pentru intelegere!

Intrebarea este: In “Lunetistul American”, acest actor nominalizat la Premiile Oscar pentru rolul din “Silver Linings Playbook” si “American Hustle” il interpreteaza pe Chris Kyle, cel mai eficient lunetist din istoria militară a S.U.A. El mai este cunoscut si pentru rolul lui Phil din seria “Hangover”. Care este numele acestui actor?

 1. Bradley Cooper
 2. Christian Bale
 3. Zach Galifianakis

Castigatorii vor fi contactati vineri, 30 ianuarie, prin email, pentru a-mi trimite datele necesarii validarii. Daca raspunsul nu este primit in intervalul mentionat, premiile se vor redistribui Succes!

ATENTIE!Pentru a evita situatiile in care premiile nu se valideaza nici la rezerve, nu se vor lua in considerare comentariile de pe facebook pentru ca sunt create conturi false duplicat pentru mai multe inscrieri. Rog ca raspunsurile sa se trimita prin comentariu completand formularul de mai jos!

UPDATE: Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt Manole Catalin Alexandru si Cercel Sorin.

castigatori sniper

Vezi si...

20 Comments

 1. Anca Lazar at  -  Răspunde

  Bradley Cooper

 2. Lazar Adrian at  -  Răspunde

  Bradley Cooper

 3. burlacu sergiu at  -  Răspunde

  Bradley Cooper

 4. Flore Daniel at  -  Răspunde

  1.Bradley Cooper

 5. constantin maricica at  -  Răspunde

  1.Bradley Cooper

 6. LUPU DANIEL-MIHAI at  -  Răspunde

  1. Bradley Cooper

 7. smarandache daniela at  -  Răspunde

  Bradley Cooper

 8. Cioata Roxana at  -  Răspunde

  Bradley Cooper

 9. CIrjan Andreea at  -  Răspunde

  Bradley Cooper

 10. Rodica Dumitru at  -  Răspunde

  1. Bradley Cooper

 11. Cercel Madalina at  -  Răspunde

  1. Bradley Cooper

 12. Cercel Sorin at  -  Răspunde

  Bradley Cooper

 13. Malaescu Cristian at  -  Răspunde

  1. Bradley Cooper

 14. marin mihaela at  -  Răspunde

  Bradley Cooper

 15. Alex Vlad at  -  Răspunde

  Bradley Cooper

 16. Carmen Dascalu at  -  Răspunde

  Bradley Cooper

 17. Padureanu Venera at  -  Răspunde

  Bradley Cooper

 18. Manole Catalin Alexandru at  -  Răspunde

  Bradley Cooper

 19. Maria Bragadireanu at  -  Răspunde

  Bradley Cooper

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail