Concurs

Concurs „Adevar sau provocare”: invitatie la film (incheiat)

De cand nu te-ai mai jucat pentru a castiga ceva? Pentru ca stiu ca iti place sa iei parte la lucruri frumoase si ca iti plac filmele la fel de mult ca si mie, nu vreau sa fiu egoista si te invit sa fii alaturi de mine la vizionarea speciala pregatita pentru un film surpriza.

invitatie la film

Hai sa jucam ADEVAR SAU PROVOCARE: Esti dispus sa spui in public care a fost cea mai trasnita minciuna sau promisiune pe care ai facut-o si ce ai vrut sa obtii? 

Va promit ca cel mai haios si interesant raspuns va fi recompensat – si nu e o promisiune mincinioasa 🙂 – cu o invitatie la o vizionare speciala a unui film.

Comentariile vor fi lasate direct la acest articol, fie prin platforma facebook, fie prin completarea spatiilor de mai jos. 

Castigatorul va fi ales in baza raspunsului oferit si va fi anuntat cand si unde va fi vizionarea (precum si procedura de validare a invitatiei), printr-un email sau mesaj privat. Participantii trebuie sa fie din Bucuresti!

Am uitat ce era mai important: Dupa finalizarea concursului, o sa fac si eu o confesiune 🙂 Doar nu era sa va las doar pe voi prada sinceritatii?

Va doresc succes si… astept raspunsuri cat mai pertinente !

UPDATE: Concursul s-a incheiat. Castigatoare a fost aleasa Ioana Stanecu

castigatori 2

 

Vezi si...

4 Comments

 1. andreea at  -  Răspunde

  Mint rar si foarte prost, asa ca cea mai recenta minciuna a mea am spus-o sefei mele: stabilisem sa ajung cu prietenii la munte intr-un inceput de saptamana, numai ca in perioada respectiva aveam foarte multa treba la serviciu si nu as fi primit concediu, asa ca in dimineata respectiva, am sunat si am spus ca ma simt foarte rau si nu pot ajunge cateva zile. Partea amuzanta a fost antrenamentul pentru miniciuna, vorbeam singura prin casa si incercam sa par cat mai bolnava, dar am sentimentul ca nu am fost deloc crezuta.

 2. Ioana Stanescu at  -  Răspunde

  De mintit nu prea mint, decat asa, nimic extraordinar, minciuni de rutina si niciodata despre starea de sanatate personala sau a altcuiva….dar la capitolul promisiuni ,o promisiune sfideaza trecerea timpului: de 12 ani promit sefului meu ca nu o sa mai intarzi la serviciu.Tot incearca prin diverse amenintari sa mi impuna acest lucru.Nu pot! Nu pot sa nu intarzi! Altul s-ar fi dat batut pana acum, dar pentru el este o provocare sa ma faca sa ajung la timp!Ambitiosul!!! Dar nici eu nu ma las!! Hai sa vedem,moncher, care pe care!!!

 3. Flore Daniel at  -  Răspunde

  Cu multi ani în urmă,înainte de Revolutie,am fost trimis de la servici la muncile agricole,în care eram obligati fiecare să mergem,ca sarcină de partid.La întoarcere,m-am întâlnit cu mama mea,care a fost la o grădină care am avut-o noi dată de comitetul de partid să muncim.Mama avea în plasă pe lîngă legume si fructe,si miste andrele cu care mai lucra din când în cănd,la aer liber în grădină.mi-a dat mie plasele să le aduc acasă,că a mai rămîne putin la grădină,si va aduce cu tata alte plase.am urcat într-o masină aglomerată cum era pe vremuri.La aglomeratie,am observat eu că tot se ferea o doamnă din fata mea,că fără să observ si eu,andrele au iesit putin din plasă,si a întepat-o,iar la aglomeratie,a întepat-o,dar nu se observa de unde vine întepatura.eu nu stiam că în plasa respectivă am si andrele.A început femeia respectivă să bombăne,eu eram în spatele ei,am tăcut chitic.La un moment dat,i-am răspuns”Vedeti doamnă,nu cumva,vreo insectă,nu a-ti obseva

 4. Marius Sebastian at  -  Răspunde

  am facut o data un lucru care nu ma face sa fiu prea mandru, dar poruncile se executa, nu se discuta, nu ?:))) am pierdut la un joc de carti si a trebuit sa intru intr-un cimitir sa fur flori de la un mormant…. recunosc ca mi-era frica, dar pe langa asta mi-era si rusine 😀

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail