Noutati din lumea filmului, Stiri

Cinema City a deschis a 4-a sala 4DX din Romania

Cinema City inaugureaza la Braila a 4-a sala 4DX din Romania,  parte din cele doar 400 din intreaga lume

Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din Romania, parte din Cineworld Group, al doilea mare operator de cinema din Europa, a inaugurat cea de-a 4 sala 4DX din Romania, cu 144 de locuri, in Braila Mall. Valoarea investitiei, realizata de Cinema City Romania alaturi de NEPI, dezvoltatorul centrului comercial, este de aproximativ 700.000 de euro.

 Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City Romania a declarat.„Ne mandrim cu faptul ca, odata cu noul 4DX din Braila, Cinema City deschide cel de-al 4-lea 4DX din Romania, parte din cele 400 de sali din intreaga lume. Dragostea pentru cinema si increderea pe care o avem in aceste formate de vizionare unice si inovatoare sunt elementele care stau la baza Cinema City. Si suntem fericiti ca le putem aduce brailenilor, galatenilor si tuturor celor din zona una dintre cele mai revolutionare experiente cinematografice din lume. 4DX-ul reprezinta un format cu adevarat complet, facand saltul de la vedea un film la a-l trai si a-l simti pe pielea ta”.

In Romania exista acum 4 sali 4DX (in Mega Mall Bucuresti, City Park Mall Constanta, Shopping City Timisoara si Braila Mall), disponibile doar in reteaua Cinema City. c

Ce inseamna experienta 4DX:

www.youtube.com/watch?v=2BYd5y72iHs

4DX inseamna imbinarea dintre scaunele high-tech mobile, cu miscari fluide si dinamice deopotriva, si efectele de mediu, precum vantul, ploaia, ceata, fulgerele, bulele de sapun sau mirosul, disponibile atat pentru filmele 2D, cat si pentru filmele 3D. Doar la 4DX tehnologia audiovizuala este completata de aceste efecte revolutionare, care creeaza o experienta cinematografica absoluta. In timpul unei vizionari in 4DX, vei simti alaturi de personaje adrenalina unei urmariri, intensitatea unor scene de lupta, forta unui cutremur sau emotia unei calatorii intergalactice.

Iar datorita tuturor efectelor perfect sincronizate cu actiunea de pe ecran, vei fi cu adevarat parte din film, traind pe propria piele racoarea fulgilor de zapada – efect disponibil in Romania pentru prima data in sala 4DX din Braila Mall –, precum si o explozie zguduitoare, furia unui tunet, fulgerele dintr-o furtuna, stropii de ploaie, gloantele suierand pe langa urechi sau plimbarea prin iarba. In completare, sala se poate umple de mirosul de praf de pusca, briza oceanului, lemn arzand, o cafea aromata sau… un buchet de flori.

In urma unui  studiu „Trendurile de perceptie a consumatorilor in cinema-ul global” pe un esantion de 3,000 de consumatori, reiese ca exista o preferinta globala semnificativa pentru 4DX in comparatie cu modul traditional de a vedea un film si ca un film care ruleaza in 4DX este o alegere mai buna decat in locurile unde nu exista aceasta optiune.

4DX a fost creat de CJ 4DPLEX, Compania sud-coreeana stabilita in Seul echipeaza continuu cu tehnologia 4DX sali de cinema din intreaga lume, de la Brazilia la Mexic si de la SUA la Romania, fiind adoptata cu entuziasm de marile studiouri hollywoodiene.

 

D

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail