Stiri, Televiziune

Filme despre afaceri si Wall Street in fiecare duminica la AMC Romnia

AMC prezinta in fiecare duminica din august, de la ora 22:00 filme din categoria ”Money Talks”

In luna august, patru filme ne vor arata ce efecte au banii asupra noastra cu Michael Douglas, Charlie Sheen, Shia LaBeouf, Robert De Niro, Wesley Snipes, Hayden Christensen si Chris Brown.

  • Pe 6 august, ”Wall Street” cu Charlie Sheen si Michael Douglas este filmul saptamanii la AMC. Lansat chiar inainte de criza de pe piata de capital din octombrie 1987, povestea din „Wall Street” se invarte in jurul unui vestit broker – jucator la bursa – Gordon Gekko, care este idolatrizat de tanarul sau coleg de breasla, Bud Fox, dornic de afirmare. Bud munceste in jurul lui Gekko si invata repede sa-si inabuse constiinta si simtul etic.
  • Pe 13 august AMC prezinta continuarea povestii lui Gordon Gekko, in ”Wall Street: Banii sunt facuti sa circule”. In 2001, Gordon Gekko (Michael Douglas), dupa anii de inchisoare pentru frauda bursiera, spalare de bani si inselaciune, iese pe portile Institutiei Corectionale Federale un om schimbat. Nemaifiind regele de pe Wall Street, Gekko e neras, cu parul ciufulit. Nimeni nu e acolo ca sa-l intampine, nici macar fiica lui, Winnie. In 2008, Jake Moore (Shia LaBeouf), un trader istet de actiuni, face milioane la venerabila companie Keller Zabel Investmensts, condusa de Louis Zabel (Frank Langella), mentorul lui Jake. Iubita lui Jake, Winnie (Carey Mulligan), il sprijina in ambitia lui alimentata de un idealism pe care ea nu-l vede si la tatal ei, Gordon, de a investi in energia verde.
  • Pe 20 august, AMC va invita sa ii vedeti pe Robert de Niro si Wesley Snipes jucand impreuna in ”Un admirator fanatic”. Bobby Rayburn are totul: glorie, stralucire, talent. Pentru toti fanii, exista o regula de aur: sa nu te apropii prea mult de idolul tau. Dar unul dintre ei, Gil Renard, va incalca aceasta regula. Cariera lui Bobby Rayburn inseamna totul pentru el. E filtrul prin care isi trece propria viata, distiland-o in ceva mai bun. Iar cand steaua lui Bobby pare sa se stinga, viata lui Gil incepe sa coboare vertiginos spre limita de jos. Ca sa nu piarda totul, nu-i ramane decat sa iasa in „arena” si sa restabileasca gloria eroului sau. Iar pentru asta, nu se va da inapoi de la nimic, nici macar de la crima…
  • Pe 27 august il vom revedea pe Paul Walker intr-un rol de exceptie in filmul ”Fura si fugi”. Un grup de infractori de talie, invatati cu viata riscanta, dar de lux, sparg in fiecare an cate o banca, iar un politist ambitios se straduieste din rasputeri sa-i prinda, in thrillerul politist de maxima actiune, Fura si fugi. Dupa ani de zile de jafuri pregatite cu grija, banda este convinsa de unul din membrii sai sa riste, dand o ultima lovitura cu miza uriasa. Dar sa duca la bun sfarsit o asemenea lovitura avand pe urmele lor un detectiv inrait si o banda rivala, este un lucru greu de izbutit, chiar si pentru acesti talhari profesionisti.

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Concurs

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail