Fără categorie

Biletele pentru infruntarea DC Comics ‘Batman v Superman’ au fost puse in vanzare

batmanvsupermanCu o confruntare fara precedent si un spectacol vizual exceptional, filmul „Batman vs Superman: Zorii Dreptatii” ajunge in premiera pe marile ecrane din 25 martie, iar biletele pentru primele spectacole s-au pus deja in vanzare in cinematografele din toata tara.

Campania vanzarii de bilete in avans cuprinde inclusiv spectacolele din avanpremiera de pe 23 si 24 martie, fiind sustinuta la nivel national de cinematografe precum: reteaua Cinema City, locatiile Cityplex, Cine Grand Titan si Botosani, Brand Cinema & More, Hollywood Multiplex, Movieplex, Cinema One Brasov, Cortina (Oradea), Palace (Oradea) si Trivale (Pitesti).

Regizorul Zack Snyder („Man of Steel: Eroul”) ii aduce in „Batman vs Superman: Zorii Dreptatii” pentru prima data impreuna intr-o productie cinematografica pe cei mai cunoscuti supereroi, interpretati de Ben Affleck ca Batman/ Bruce Wayne si Henry Cavill ca Superman/ Henry Cavill.

Temandu-se ca actiunile eroului cu puteri nelimitate vor avea consecinte de necontrolat, legiuitorul orasului Gotham decide sa ia masuri si ii declara razboi noului zeu al orasului Metropolis.

In acest timp, omenirea incearca sa stabileasca cel fel de supererou ar fi mai potrivit pentru a-i garanta protectie neconditionata. Cu Batman si Superman in lupta unul impotriva celuilalt, raufacatorii au suficienta libertate sa puna la cale un plan care va ameninta siguranta intregii planete.

Pe langa Henry Cavill si Ben Affleck, din distributia filmului mai fac parte: Amy Adams („Teapa in stil american”) ca Lois Lane, Jesse Eisenberg („Reteaua de socializare”) in rolul lui Lex Luthor, Diane Lane („Infidela”) ca Martha Kent si Laurence Fishburne in rolul lui Perry White.

batman-v-superman-together-xlarge
Castigatorul premiului Oscar Jeremy Irons il interpreteaza pe Alfred, iar distributia este completata de Holly Hunter ca senatoarea Finch si Gal Gadot in rolul surprinzatoarei Wonder Woman.

Scenariul filmului este scris de Chris Terrio si David S. Goyer, inspirat din benzile desenate DC Comics, incluzandu-i pe Batman, creat de Bob Kane si Bill Finger, dar si Superman, creat de Jerry Siegel si Joe Shuster. Filmul este produs de Charles Roven si Deborah Snyder, iar Wesley Coller, Geoff Johns si David S. Goyer semneaza in calitate de producatori executivi.

2uxyeqh
Echipa de creatie cu care a colaborat Zack Snyder este alcatuita din: directorul de imagine Larry Fong („300: Eroii de la Termopile”), scenograful Patrick Tatopoulos („300: Ascensiuniea unui imperiu”), editorul David Brenner, designerul de costume Michael Wilkinson si realizatorul efectelor speciale John „DJ” DesJardin.

Coloana sonora este asigurata de compozitorul premiat cu Oscar, Hans Zimmer („Regele Leu”, „Man of Steel: Eroul”) si de Junkie XL („Mad Max: Drumul Furiei”).

Warner Bros. Pictures prezinta o productie Atlas Entertainment/ Cruel si Unusual, un film regizat de Zack Snider, „Batman vs Superman: Zorii Dreptatii”, din 25 martie la cinema, disponibil in 3D, Dolby Atmos, 4DX si IMAX 3D.

Vizionare trailer:

Loading...

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Concurs

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail