Lansari filme, Stiri

Absolut tot – filmul a fost vazut in avanpremiera de vedete

Avanpremiera speciala a filmului „Everything, Everything / Absolut Tot” a avut loc la Cinema City din AFI Cotroceni.

Invitatii, printre care s-au numarat si Corina Caragea, Cristina Cioran, Nicoleta Nuca, Alice Nastase-Buciuta, Ramona Solomon, Simona si Rares Dragomir, Oana Cosbuc si OliX au participat la evenimentul de lansare si au descoperit povestea de dragoste dintre Maddy si Olly.

Filmul „Everything, Everything / Absolut tot” este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera in cinematografe pe 23 iunie 2017.

Imagini pentru everything everything 2017

Ecranizat dupa romanul cu acelasi nume semnat de Nicola Yoon, filmul urmareste povestea de iubire dintre doi adolescenti, jucati de Amandla Stenberg (Maddy) si Nick Robinson (Olly). Cei doi tineri au puterea de a pasi dincolo de limitele impuse si de a risca absolut tot pentru se descoperi unul pe altul, a fi liberi si a experimenta ce inseamna viata cu adevarat.

Maddy e un personaj care a trait toata viata sa izolat, hranindu-si dorinta de evadare cu propria imaginatie si creativitate. Producatoarea Elysa Dutton spune: „In ziua de astazi, toti ne simtim atat de interconectati prin intermediul tehnologiei, dar chiar si asa, Maddy este atat de departe de tot ceea ce multa lume considera ca i se cuvine si ca este normal.”

Vizionare trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=ejD8T7OzndU

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.