Concurs

CONCURS „Tomorrowland: Lumea de dincolo de maine”: castiga materiale promotionale „Dreamers Wanted” (incheiat)

unnamed (2)Dreamers Wanted

Din 22 mai CineForum aduce pe marile ecrane o poveste in care imposibilul este posibil, unde fictiunea prinde viata, iar soarta omenirii sta in mainile unei copile! Dupa o filosofie de viata inspirata de maestrul Walter Disney, se imagineaza o utopie plina de inovatii, elemente fantastice si imagini vizuale care iti vor taia rasuflarea. Filmul „Tomorrowland: Lumea de dincolo de maine” va fi proiectat in varianta 2D şi IMAX 2D.

Legati de un destin impartasit, fostul baietel-geniu Frank, blazat din cauza deziluziilor, si Casey, o adolescenta inteligenta si optimista, foarte curioasa in legatura cu lumea stiintei, pornesc intr-o misiune periculoasa de a dezgropa secretele unui loc enigmatic din timp si spatiu, cunoscut doar sub numele de „Tomorrowland”. Ceea ce trebuie sa faca ei acolo schimba lumea – si pe ei – pentru totdeauna.

Filmul este regizat de Brad Bird („The Iron Giant”, „The Incredibles”, „Ratatouille”, „Mission: Impossible – Ghost Protocol”) si ii are in rolurile principale pe George Clooney, Britt Robertson, Hugh Laurie, Raffey Cassidy, Thomas Robinson, Kathryn Hahn, Tim McGraw, Keegan-Michael Key si Judy Greer.

„Imagine a world where nothing is impossible.”

Pentru a intra in concurs, garantandu-ti sansa de a castiga una dintre cele doua insigne „Tomorrowland”, oferite de CineForum, trebuie sa iti pui imaginatia la lucru. Pentru ca insigna este un bilet pentru acces intr-un univers de altfel inaccesibil, se vor premia cele mai originale raspunsuri care vor fi alese castigatoare!

Ca sa va faceti o idee, iata ce astfel de lume mi-am imaginat eu. Am ales un visator naiv! Unde l-am gasit? Intr-un loc unde nimic nu este imposibil: imaginatia unui copil, autorul unor file de povesti unde sus inseamna jos, mic este mare, uratul devine frumos si linistea se traduce prin ecouri. Tu ce astfel de univers ai gasit?

PicMonkey Collage

  • Trebuie sa devii fan CineAmator prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Daca deja ma urmariti si ati dat like paginii, puteti trece la urmatoarea etapa din concurs. Prietenii de la CineForum va asteapta sa vizitati si pagina lor pentru ultimele noutati in materie de filme!
  • Raspunde printr-un comentariu la intrebarea de concurs si castiga produsele promotionale  „Tomorrowland: Lumea de dincolo de maine”.

Rog participantii sa se inscrie cu un singur comentariu. Persoanele care ofera raspunsul cu mai multe identitati, vor fi descalificate.

Va multumesc pentru intelegere!

Intrebarea este: Povesteste-mi despre o lume in care nimic nu este imposibil!

Concursul se incheie duminica, 24 mai, urmand ca in aceeasi seara, castigatorul sa fie contactat prin email pentru a-mi trimite datele de contact. Produsele se trimit prin curier, doar pe teritoriul Romaniei.

ATENTIE! Pentru a evita situatiile in care premiile nu se valideaza nici la rezerve, nu se vor lua in considerare comentariile de pe facebook pentru ca sunt create conturi false duplicat pentru mai multe inscrieri. Rog ca raspunsurile sa se trimita prin comentariu completand formularul de mai jos!

UPDATE: Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt CONSTANTIN MARICICA si BURLACU MARIUS.

Vezi si...

8 Comments

  1. Deea at  -  Răspunde

    Lumea mea. Aia pe care o visez în fiecare zi, dar și aia pe care o trăiesc. Nimic din ce îmi doresc nu este imposibil, pentru că încerc să-mi impun acest lucru de fiecare dată. Și tind să cred că funcționează 🙂

  2. VASILE CLAUDIA at  -  Răspunde

    O lume in care toti pot sa zambeasca si toti sunt sanatosi .

  3. burlacu marius at  -  Răspunde

    lumea cartilor de povesti pentru cei mici

  4. burlacu sergiu at  -  Răspunde

    Olume plina de fericire si bucurie pentru oameni in care sa nu existe grija zilei de maine

  5. Flore Daniel at  -  Răspunde

    O lume in care nimic nu este imposibil,este aceea in care v-om gandi cu viteza sufletului si a luminii,v-om avea toto mijloacer de transport spatiale in locul celor existente obotii v-or lua ocul masinilor si utilajelor,iar forta mintii robotilor,va depasi pe cea existenta astazi

  6. Savu Silviu Adrian at  -  Răspunde

    O lume fara bani, bazata pe respect si incredere reciproca:)

  7. constantin maricica at  -  Răspunde

    O lume dincolo de pamant , unde domneste doar binele pentru ca sa nu existe imposibilul, unde oamenii sunt ambitiosi si fac lucrurile sa fie realizabile!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail