Lansari filme

12 Strong: premiera pe marile ecrane din 2 februarie

Din 2 februarie 2018 drama de razboi Cei 12 invicibili (T.O. 12 Strong) are premiera in cinematografe

 

12 Strong este regizat de danezul Nicolai Fuglsig asi are la baza o carte bazata pe intamplari reale n- Horse Soldiers – care spune povestea unor ofiteri CIA cu pregatire militara si barbati din Fortele Speciale Americane care se ofera voluntari sa lupte in Afghanistan dupa atacurile din 11 septembrie.

Distributia este completata de  Chris Hemsworth, Michael Shannon, Michael Peña, Navid Negahban, Trevante Rhodes, Geoff Stults, Thad Luckinbill, William Fichtner si Rob Riggle.

12 strong

Actiunea e plasata in cumplitele zile de dupa 11 septembrie 2001, cand o unitate de elita a Fortelor Speciale a fost aleasa sa fie prima unitate de soldati americani trimisi in Afganistan pentru o misiune extrem de periculoasa, ca raspuns la atacurile teroriste.

Membrii echipei de elita si-au lasat in urma familiile pentru a fi dusi intr-o zona muntoasa izolata din nordul Afganistanului, unde trebuie sa-l convinga pe generalul Rashid Dostum sa li se alature pentru a lupta impreuna impotriva unui adversar comun: talibanii si aliatii lor din Al Qaeda.

Filmul este distribuit de Ro Image 2000 si Programs4Media.

Vizionare trailer 12 Strong: Cei 12 invicibili:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.