Noutati din lumea filmului, Stiri

‘Warcraft: Inceputul’ – imagini noi

Warcraftr se vede din 10 iunie in cinematografe, in format 3D si IMAX 3D

Legendary Pictures si Universal Pictures prezinta WARCRAFT. INCEPUTUL, o aventura eroica despre un conflict intre doua lumi care se ciocnesc, bazata pe fenomenul global care este jocul video creat de Blizzard Entertainment.

Taramul magic Azeroth se afla in prag de razboi cand civilizatia care il populeaza se infrunta cu cea mai temuta rasa de invadatori: razboinicii Orci, care fug din lumea lor aflata pe moarte, pentru a coloniza o alta lume.

Cand se deschide portalul care leaga cele doua lumi, o armata e pusa fata in fata cu distrugerea, si cealalta, cu extinctia. Aflati in tabere opuse, doi eroi se vor infrunta intr-o batalie care va decide soarta familiei, poporului si caminului lor.

Asa incepe o poveste epopeica despre putere si sacrificiu, in care razboiul are multe fete, si unde fiecare lupta pentru ceva.

Regizat de Duncan Jones (Moon, Source Code) dupa un scenariu scris de Charles Leavitt si Duncan Jones, filmul ii are ca protagonisti pe Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Rob Kazinsky si Daniel Wu.

WARCRAFT. INCEPUTUL este o productie a companiilor Legendary Pictures, Blizzard Entertainment si Atlas Entertainment.
Producatorii sunt Charles Roven, Thomas Tull, Jon Jashni, Alex Gartner si Stuart Fenegan. Jillian Share, Brent O’Connor, Michael Morhaime si Paul Sams serve sunt producatori executivi. Rob Pardo, Chris Metzen, Nick Carpenter si Rebecca Steel Roven sunt co-producatori.

Filmul este distribuit de Ro Image.

Galerie imagini noi:

Loading...

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Concurs

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail