Lansari filme, Stiri

Un nou film cu Liam Neeson, la cinema din 22 februarie – „Ucide-i cu sange rece”

Liam Neeson se dezlantuie pe marile ecrane in ,,Ucide-i cu sange rece”

Un veritabil simbol al filmelor de actiune, Liam Neeson revine in forta pe marile ecrane, in „Ucide-i cu sange rece”, un remake al unui hit de box office norvegian, care din 22 februarie promite un mix incredibil de scene explozive, cu umor de cea mai buna calitate.

,,Personajul meu alege calea razbunarii, insa nu are idee in ce se baga. Crede ca pleaca in cautarea tipului care i-a ucis fiul, cand in realitate se trezeste prins intr-un vortex de razbunare si violenta. E incredibil ca totul e relatat printr-un desavarsit umor negru, daca va puteti imagina”, declara Liam Neeson despre rolul sau din „Ucide-i cu sange rece”.

Toate problemele par sa fi inghetat sub stratul urias de zapada in acest orasel nordic. Nels Coxman (Liam Neeson), cetatean model si familist convins, este pus la grea incercare in momentul in care fiul sau este gasit mort in circumstante foarte misterioase. Razbunarea devine principala lui preocupare si rand pe rand isi face dreptate singur executandu-i pe cei pe care ii considera vinovati.

In regia lui Hans Petter Moland, cel care e responsabil si de filmul original, ,,In Order Of Disappearance”, care s-a bucurat de un incredibil succes de casa in Norvegia, „Ucide-i cu sange rece” il are ca producator pe Michael Shamberg, un om care dupa ce a tradus ,,Pulp Fiction”, ,,Out of Sight” si ,,Get Shorty”.

Alaturi de Neeson, din distributia „Ucide-i cu sange rece” mai fac parte Emmy Rossum si Tom Batman.

Filmul are premiera pe marile ecrane incepand cu 22 februarie si este distribuit de Vertical Entertainment si cofinantat prin programul Europa Creativa al Uniunii Europene (Creative Europe Media).

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail