Stiri, Televiziune

Umbre sezonul 2: cand revine la HBO

Umbre sezonul 2: al doilea sezon al celui mai popular serial original HBO Europe, produs in Romania,  va avea premiera pe 12 noiembrie 2017 in 17 tari

UMBRE II poarta semnatura scenaristului si regizorului Bogdan Mirica, iar doua din cele 6 episoade ale noului sezon sunt regizate de Igor Cobileanski.

Acest sezon va putea fi urmarit in toate tarile din Europa in care HBO opereaza: Romania, Polonia, Bulgaria, Ungaria, Croatia, Republica Ceha, Muntenegru, Macedonia, Serbia, Slovenia, Slovacia, Bosnia si Hertegovina, dar si Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda si Spania.

Umbre sezonul 2: unde am ramas

Finalul primului sezon il surprinde pe Relu in momentul in care, pentru a scapa din situatia complicata in care se afla, face o intelegere cu Toma – capul mafiei constantene – ca sa-l lichideze pe Capitanu’. Dar odata ce afla ca fiica sa, Magda, asteapta un copil cu Teddy, fiul Capitanului, va mai putea Relu sa-si pastreze promisiunea si ce consecinte vor avea deciziile sale?

Pentru a face lucrurile si mai complicate, in ecuatie apare un nou jucator – Emilian – un politist cu personalitate volatila, care are alibiul legii pentru a comite fapte ilegale. Cand lucrurile par sa scape definitiv de sub control, din Spania vine Nicu, fratele Capitanului si adevaratul cap al lumii interlope bucurestene.

umbre sezonul 2

Din distributia serialului Umbre sezonul 2 fac parte: Serban Pavlu (Relu), Maria Obretin (Gina), Andreea Vasile (Nico), Dan Hurduc (Chuckie), Madalina Craiu (Magda), Gabriel Huian (Teddy), Doru Ana (Capitanu’), Dorel Visan (Toma).

Acestora li se alatura Laurentiu Branescu (6,9 pe scara Richter) in rolul lui Emilian, un om al legii vanitos si malefic; Silvana Mihai (6,9 pe scara Richter) care o va interpreta pe Sasha, o fosta colega de liceu a lui Teddy; Mihai Calin (Roxanne, Q.E.D., Valea Muta), in rolul lui Sebastian, un barbat in aparenta cald si atent; si Costel Cascaval (Caini), in rolul lui Nicu, fratele Capitanului.

Primul sezon se poate urmari integral pe HBO GO.

Trailer Umbre sezonul 2:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail