Stiri, Televiziune

Serialul Umbre, sezonul 2- HBO Europe anunta inceperea filmarilor

HBO Europe pregateste un nou sezon al serialului UMBRE

Sezonul al doilea al serialului original HBO Europe, produs in Romania, UMBRE, va avea premiera anul acesta la HBO.

Primul sezon al serialului UMBRE a avut premiera in decembrie 2014 si s-a bucurat de un succes incontestabil in randul publicului, devenind cea mai apreciata productie HBO realizata in Romania.

Anul acesta Serban Pavlu se intoarce in rolul lui Relu Oncescu.

Finalul primului sezon il surprinde pe Relu in momentul in care, pentru a scapa din situatia complicata in care se afla, face o intelegere cu Toma – capul mafiei constantene – ca sa-l lichideze pe Capitanu’. Dar odata ce afla ca fiica sa, Magda, asteapta un copil cu Teddy, fiul Capitanului, va mai putea Relu sa-si pastreze promisiunea si ce consecinte vor avea deciziile sale?
Pentru a face lucrurile si mai complicate, in ecuatie apare un nou jucator – Emilian – un politist cu personalitate volatila, care are alibiul legii pentru a comite fapte ilegale.
Cand lucrurile par sa scape definitiv de sub control, din Spania vine Nicu, fratele Capitanului si adevaratul cap al lumii interlope bucurestene.

Cel de-al doilea sezon al serialului UMBRE este scris integral de regizorul si scenaristul Bogdan Mirica.

Bogdan Mirica si Igor Cobileanski semneaza regia ambelor sezoane ale serialului UMBRE.

Bogdan Mirica revine in forta in 2017 cu noul sezon din serialul UMBRE, dupa ce anul trecut a castigat premiul FIPRESCI al sectiunii „Un certain regard”, in cadrul Festivalului International de Film de la Cannes cu debutul sau in lungmetraj – Caini.

Cel de-al doilea lungmetraj scris si regizat de Igor Cobileanski, Afacerea Est, a fost lansat in cinematografele din Romania in toamna anului trecut. Filmul a castigat in luna noiembrie trei premii importante la Festivalul de Film Tallinn Black Nights.

Ca si la primul sezon, imaginea poarta semnatura lui Andrei Butica, director de imagine pentru lungmetraje precum Pozitia copilului (regia Calin Peter Netzer), Caini (regia Bogdan Mirica) sau Toata lumea din familia noastra (regia Radu Jude).

Productiile de fictiune realizate pana acum de HBO Europe in intregime in Romania sunt:

  • IN DERIVA
  • RAMAI CU MINE
  • UMBRE I
  • VALEA MUTA
  • UMBRE II

 

Responsabil pentru muzica serialului UMBRE este Adam Balasz, care a realizat coloana sonora a peste 30 de filme si are o vasta experienta in productia muzicala.

Serialul este bazat pe Small Time Gangster, un format creat de Boilermaker Burberry si licentiat de DRG Formats.

Primul sezon al serialului HBO, UMBRE, este disponibil pe HBO GO.

 

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.