Televiziune

Antenna Group include in portofoliul sau canale si servicii Sony Pictures Television

Antenna Group achiziționează portofoliul de 22 de canale TV și 2 servicii OTT al rețelei Sony Pictures Television din 12 teritorii în Europa Centrală și de Est

Grupul internațional de media Antenna, cu investiții și operațiuni în America de Nord, Europa și Australia, a ajuns la o înțelegere cu Sony Pictures Television, privind achiziția canalelor de televiziune AXN, Sony și Viasat din Europa Centrală și de Est și a serviciilor On Demand, ca parte a unei investiții semnificative în regiune.

Acordul multi-teritoriu și multi-canal permite companiei Antenna Group să își consolideze poziția ca lider de piață în regiune, cu oportunitatea de a-și extinde în continuare acoperirea în peisajul media din Europa Centrală și de Est, vizând o audiență de peste 100 de milioane de oameni. Noile canale de divertisment achiziționate și serviciile On Demand ating o rată de penetrare de 90% a pieței de televiziune, cu peste 24 de milioane de abonați în 12 teritorii: Polonia, Ungaria, Cehia, România, Bulgaria, Slovacia, Croația, Serbia, Slovenia, Bosnia și Herțegovina, Macedonia de Nord și Muntenegru.

Cele 22 de canale, care includ brandurile consacrate AXN și Viasat, oferă o combinație de producții originale și programe internaționale de la studiouri importante, incluzând Sony Pictures Entertainment, CBS, Warner Bros, NBC Universal, Disney și eOne,.

Antenna Group ajunge în prezent la o audiență globală care depășește 150 de milioane de persoane. În Europa Centrală și de Est, Antenna Group are un palmares unic de investiții, reușind să creeze o valoare excepțională de peste 1 miliard de euro în Serbia, Muntenegru, Bulgaria, România și piețele din estul Europei.

 

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail