Televiziune

True Hollywood Story: sezonul 2, din 14 mai la E! Romania

E! lansează un nou sezon al cunoscutei emisiuni True Hollywood Story, în 14 mai, vineri, de la 23:00! În acest sezon intră sub lupă cele mai fascinante personaje și momente din pop culture. De la povești de succes răsunător, pierderi colosale sau partea întunecată a celebrității, noile episoade aduc interviuri în exclusivitate și informații noi de la vedete, jurnaliști și oameni din industrie.

Episodul din 14 mai este dedicat artistei Cardi B și ascensiunii ei fără precedent. Până să cucerească industria muzicală, a trebuit să depășească multe obstacole și probleme de sănătate. Înterviuri cu producătoarea Mona Scott-Young, Picture Perfect, Maino și alții arată cum această legendă a construit totul de la zero și a rămas cu picioarele pe pământ.

Celelalte episoade difuzate în mai:

  • “Death of Innocence” – 21 mai, de la 23:00

SelenaChristina Grimmie și Rebecca Schaeffer au fost trei staruri în plină ascensiune, dar viețile lor au fost curmate prea devreme de fani obsedați. Soțul Selenei, Chris Perez și fratele Cristinei, Marcus Grimmie, împărtășesc cu publicul întâmplări personale.

  • “Star Sisters” – 28 mai, de la 23:00

Beyoncé și Solange KnowlesBritney și Jamie Lynn Spears și Miley și Noah Cyrus sunt trei perechi de frați celebrii, a căror relație strânsă și susținere necondiționată, i-a ajutat să supraviețuiască în lumina necruțătoare a reflectoarelor; alte subiecte abordate: Brad Pitt, Victoria’s Secret, Transgender în Hollywood și altele.

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.