Geek Stuff

TRIVIA Guardians of the Galaxy Vol. 2 – 6 lucruri pe care nu le stiai

Descopera 6 lucruri interesante si mai putin cunoscute din culisele crearii filmului „Gardienii Galaxiei Vol. 2”

  • Regizorul James Gunn a dorit ca aspectul filmului sa aminteasca de romanele din anii ’50-’60. Astfel, el s-a inspirat din arta vintage Wally Wood si s-a uitat la „Flash Gordon” – atat la original, cat si la filmul din anii ’80.
  • Actrita australiana Elizabeth Debicki, care joaca rolul lui Ayesha, lidera rasei Suverane, are o inaltime de 1,91 m, iar James Gunn a vrut ca ea sa fie chiar mai inalta, mult peste Chris Pratt. Incaltata cu pantofi cu platforme, Debicki a atins o inaltime de peste 2 m, depasindu-l pe Pratt, care are 1,88 m.
  • Unul dintre cele mai mari progrese in film a fost cel legat de procesul de machiaj al lui Drax. La primul film, acest machiaj dura, in medie, 3 ore si jumatate. Cu noul procedeu imbunatatit, echipa de make-up a reusit sa reduca timpul petrecut pe scaun de catre Dave Bautista la o ora si optsprezece minute. Echipa a dezvoltat, de asemenea, si o noua metoda de indepartare a machiajului, care necesita ca Bautista sa intre intr-o masinarie tip sauna.

http://static.srcdn.com

  • Una dintre provocari a fost filmarea lui Baby Groot, micutul personaj de numai 25 cm trebuind sa fie incadrat de catre actori inalti precum Dave Bautista sau Chris Pratt. Astfel, realizatorii filmului au folosit macheta originala pentru a arata cum este inclus in scena Baby Groot. Apoi, directorul de imagine Henry Braham si regizorul James Gunn au trebuit sa-si dea seama cum sa amplaseze camerele, pentru a-l surprinde pe micutul Groot in raport cu personajele umane.
  • Departamentul de Props-uri a creat un gandac comestibil pentru una dintre scene. Mai intai, un ilustrator a desenat insecta, pornind de la aspectul unui gandac mirositor, iar apoi au folosit o imprimanta 3D pentru a-l creste la scara dorita, dupa care l-au acoperit cu o vopsea cool. Urmatoarele mulaje au fost realizate astfel incat versiunile comestibile sa fie din ciocolata.
  • Un vehicul care ii va cuceri cu siguranta pe fani este Ford-ul Cobra din 1979. James Gunn, care este un pasionat al masinilor puternice, l-a ales pe acesta drept automobilul pe care Ego, tatal lui Peter Quill, il conduce la inceputul filmului. Masina este vopsita in albastru-verzui si portocaliu la fel ca Milano, nava spatiala a lui Peter Quill. Se pare ca acestea sunt culorile familiei Quill!

Filmul „Gardienii Galaxiei Vol. 2” este distribuit de Forum Film Romania.

Premiera filmului este programata pentru 5 mai 2017; va fi disponibil in format 3D, IMAX 3D, 4DX 3D si Dolby Atmos.

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.